icon

Inzeráty v Bratislave: Presná lokalita a frustrácie užívateľov

13. jan 2024

Prečo to ľudia robia, zadajú inzerát a napíšu BA. Hotovo. Ze Petrzka je 100 000 mesto a každá ulica počtom obyvateľov pomaly dedinou, mestečkom, nezáujem. Proste BA a ty vyvolávaj, kde presnejšie mate predmet, ktorý má zaujíma. Keď sa vyskytne pricetny jedinec, ktorý dopise Devinsku, ci Raču, už viem korigovať svoj záujem, nakoľko mi vyhovuje smer od Záhoria a ísť pre niečo cez celé mesto, to už musí stať za to. Na AT bazosovych😄strankach som našla inzeráty s pridanou mapou a presným miestom odberu. Viem, co sa u nás deje, ale tak ulica/mestská časť snáď nikoho nezabije, keď udá. Niektorí zasa napíšu komplet meno, ktoré sa dá vygoog., ale sú z BA😅. Takí, co napíšu okresné mesto a bližšie to majú do toho susedného, to sa mi už ani nechce komentovať. A naposledy, dohodnem zásielku na postu (18 dní na prevzatie) a manik mi to hodí do tých skriniek, ktoré síce patria pošte, ale som z nich jeleň a veci tam držia 3 dní, takže mi nabúral celú logistiku odberu. Ach jaj, ľudia. 🐎

falbala132
13. jan 2024

a mozno len chcu ostat anonymni. asi ako ty pri tomto obycajnom blbom prispevku.

zuzanka.zuzu
13. jan 2024

na Bazoši sa dáva PSČ a keď na to klikneš tak aj mapka sa zobrazí 😉
čo sa týka 3 dni v balikoboxe, tak keď si to nevyzdvihnes, skončí na 18 dní na pošte 😉
nestresuj

guiseppinka
13. jan 2024

Lebo na at bazosovych strankach su mesta velkosti petzalskej ulice (a to myslim fakt). Moja skusenost, ze 90% veci, ktore som si bola prevziat boli take miesta, ze ich ani google nevedel poriadne lokalizovat a cesta panelovkou cez pole alebo lesom... A 4 domy a ze dedina...

evkamotka
13. jan 2024

Vidis a ja nie som z BA a ked je inzerat ze ba, neriesim odkial. Nenapadlo ti, ze pre inych to nemusi byt dolezite? Rozdiel medzi racou a starym mestom je 10min elektrickou. Úplne nepodstatne

maranta_leuconeura
14. jan 2024

Nenapadlo ti, ze ked niekto robi v Devinskej ale byva v Raci, vie sa presunut podla dohody a balik odovzdat? Ja to bud napisem takto celou vetou alebo Bratislava-po dohode. Kto ma auto, tomu je uuuuplne jedno, ktora cast BA to je. Zas nie sme Londyn, ze na presun z bodu A do bodu B potrebujes 2-4 hodiny podla situacie.