icon

Jasle Zahrebská a Čajkovského Bratislava

sirka9
2. nov 2022

Ahojte. Sú tu nejaké mamičky, ktoré majú deti v niektorých z týchto jasiel? Aké máte prosím skúsenosti?

nikamo33
Autor odpoveď zmazal
sirka9
autor
3. okt 2023

@nikamo33 no, tak to neviem. Od februára je mala na cajkovskeho a veľmi sa tam teší, kolkokrat ani domov nechce ist. Nikdy som nepočula krik vychovavateliek zvnútra, teraz bývajú vonku a správajú sa veľmi pekne. Takže asi tak.

nikamo33
Odpoveď bola odstránená
sirka9
autor
4. okt 2023

@nikamo33 jasne. Len to sa nedalo vydedukovat. Každopádne, Čajkovského je super 😁

luluska26
23. nov 2023

@nikamo33
Toto čo tu píšete, je bohapuste ohováranie a poškodzovanie dobrého mena jaslí, moje deti aj my sme boli veľmi spokojní, vidím z okna aj do zahrady a to co tu píšete je hlúposť. Myslím si, že ste dospelá a mate aj zmýšľanie ako dospelá čiže by Vam malo byt jasne,ze keď sa dieťaťu niekde robí zle, nechodí tam rado a robí krik uz pred dverami jadiel a chodí so strachom. Nevšimla som si,že by také deti v jasliach boli, aspoň určite nie tie co behajú po záhrade. Keby to vychovavatelky videli mohli by sa ohradiť aj inde.

nikamo33
Odpoveď bola odstránená
zuzanacul
13. jún 2025

Najlepšie, čo môžete urobiť predtým, ako dáte dieťa do jaslí na Záhrebskej je, že sa občas poprechádzate po dvore a popočúvate, ako sa tam k deťom správajú. Napovie to viac, ako akákoľvek recenzia.

sirka9
autor
18. jún 2025
@zuzanacul

Najlepšie, čo môžete urobiť predtým, ako dáte dieťa do jaslí na Záhrebskej je, že sa občas poprechádzate po dvore a popočúvate, ako sa tam k deťom správajú. Napovie to viac, ako akákoľvek recenzia.

@zuzanacul neviem, či ste to mysleli v dobrom alebo v zlom 🙂 každopádne, moja tento rok končí, bola na čajkovského 2,5 roka a veru, bolo tam super. a to som aj koľkokrát videla keď boli vonku ako sa správajú k nim tak, že ma nevideli. takže za mňa čajkovského super, sestričky sú strašne zlaté, varia tak, že ja by som sa tak chcela stravovať 🙂

mamina5471
27. jún 2025
@luluska26

@nikamo33
Toto čo tu píšete, je bohapuste ohováranie a poškodzovanie dobrého mena jaslí, moje deti aj my sme boli veľmi spokojní, vidím z okna aj do zahrady a to co tu píšete je hlúposť. Myslím si, že ste dospelá a mate aj zmýšľanie ako dospelá čiže by Vam malo byt jasne,ze keď sa dieťaťu niekde robí zle, nechodí tam rado a robí krik uz pred dverami jadiel a chodí so strachom. Nevšimla som si,že by také deti v jasliach boli, aspoň určite nie tie co behajú po záhrade. Keby to vychovavatelky videli mohli by sa ohradiť aj inde.

@luluska26 úplná pravda

mamina5471
27. jún 2025

Jasličky Zahrebska veľmi dobre poznám a bola som nadmieru spokojná, tu co píšete je ohováranie a evidentne niekomu záleží na tom, aby jaslickam poškodil. A je smutne,že sem píšu ľudia,ktorí tam deti nemali. Určite jasličky doporučujem.