icon

Je možnosť samostatnej izby v NOU Klenova Bratislava?

sivana09
6. mar 2025

Ahojte, caka ma myomektomia a velmi by som chcela samostatnu izbu. Mate niekto skusenosti, viete, či tam taká moznost je? Dakujem

guudy
7. mar 2025

@cacianka mozno bude vediet

cacianka
7. mar 2025

Asi ťažko, kvôli výstavbe nového podlažia na pavilóne M presťahovali 4 oddelenia a vyplnili po celom ústave ako tak občas voľné lôžka. Mmch. väčšina izieb je pre 2 osoby, nie sú tu hangare pre 20 ľudí. Záleží aký bude momentálny stav a obloznosť.
Nou nie je luxusne sanatórium, ale vysokoodborný ústav,

patriciavanesska
7. mar 2025

@sivana09 ja som ležala minuli rok na chirurgii, prv ma dali s jednou pani, ale po operácii ma preložili do samostatnej izby.

sivana09
autor
8. mar 2025

@cacianka mne samostatna izba ako luxus zial neznie.. a vysoký odbor sa so samostatnou izbou nevylucuje... Ale dakujem za info, budem sa pripravovat na najhoršie

guudy
9. mar 2025

@sivana09 neviem dovod, preco si sa upla na jednolozkovu izbu, ale vzhladom na situaciu ti zavidim, ze toto vidis ako najhorsiu vec..

cacianka
9. mar 2025

@sivana09 mne áno, 1lozkova izba uprednostnovaná pred zdravim vo mne evokuje ze ti je luxus prednejší.
Ale tvoja voľba a názor. Mne je fuk počet ľudí na izbe, ale mne je prednejsie že ma dajú do poriadku, čím skôr, a nemusím čakať 2 roky ako na nový kĺb

sivana09
autor
11. mar 2025

@cacianka a kde pisem o uprednostnovani pred zdravim? Ci na jednolozkovych neosetruju, neoperuju, neposkytuju lekarsku starostlivost a iba na viaclozkovych ano? Ci na viaclozkovych poskytuju lepsiu?

Su tu tri jednolozkove izby. Nedaju sa zaplatit. Su "rezervovane" pre znamosti. Jedna bola volna, ale vrchná sestra mi ju odmietla dať, pretože zajtra príde nejaká dôležitejšia žena, ktorá si ju zaslúži..

napetra
14. mar 2025

@sivana09 Takže máš info, že 3 jednolôžkové izby sa v NOU nedajú rezervovať platbou dopredu.
Potom nerozumiem, prečo sa informuješ o takej možnosti.

Ja som pred rokmi bola na chirurgii v NOU na 3ke izbe.
Po operácii nastali u mňa komplikácie a tiež má preložili na 1 lôžkovú izbu, podobne ako píše
@patriciavanesska .
Takže aj takto to môže fungovať, nielen, že príde "dôležitejšia pani".
Pre zdravie sa dá vydržať aj menší komfort, ako je samostatná izba.
Želám ti , aby ti operácia dopadla dobre a bez komplikácií.
Hlavne úplné uzdravenie, veľa šťastia.