icon

Je možný prenos zdravotnej karty bezkontaktne?

23. sep 2025

Najlepsia gynekologis v Bratislave
Ahojte 🙂
Plánujem prejsť do inej ambulancie kvôli otrasnému chovaniu mojho terajšieho lekára a o sestričká h sa ani nebavím…nechcem súkromnú kliniku. Myslíte si, že by bol možný prenos karty aj bezkontaktne ? Odmietam totižto cestovať do iného mesta a najradšej by som ich už nikdy nevidela..ďakujem

strawberry0797
23. sep 2025

@anonym_autor v BA málokto berie nových pacientov mimo svoj obvod. Skus svojho obvodaka, možno budes prekvapená. Nová lekárka si sama vyžiada tvoju kartu od pôvodného lekára a pošlú jej ju poštou. Ty nemusíš robit vobec nic, len podpíšes papiere u noveho lekara.

autor
23. sep 2025
@strawberry0797

@anonym_autor v BA málokto berie nových pacientov mimo svoj obvod. Skus svojho obvodaka, možno budes prekvapená. Nová lekárka si sama vyžiada tvoju kartu od pôvodného lekára a pošlú jej ju poštou. Ty nemusíš robit vobec nic, len podpíšes papiere u noveho lekara.

@strawberry0797 keď som si to pozerala tak veľa berú nových len nechcem hned skočiť tam a nahodou to nebude dobré

strawberry0797
23. sep 2025
@anonym_autor

@strawberry0797 keď som si to pozerala tak veľa berú nových len nechcem hned skočiť tam a nahodou to nebude dobré

@anonym_autor napr. moja obvodacka je skvelá. Novych pacientov ale neberie. Ked ma dovolenku a ma zastupovanie na inom konci mesta, tak som spoznala ine lekárky a vsetky boli výborné. Za pokus to stojí.

grankosko
23. sep 2025

Nie je to síce žena, ale mne sa ženy v BA ani neosvedčili, ani raz som nebola spokojná tak, aby som u nej zostala. Aktuálne chodím k mudr. Millymu a za mňa super 😇

nikoll29
23. sep 2025

@grankosko Za mňa to isté.Tiež som takto nemala šťastie, čo sa žien gynekologičiek týka.