icon

Je MUDr. Janka Gáborová dobrá pediatrička v Bratislave?

20. feb 2024

Ahojte, chodí niekto k tejto pani doktorke?
Aká je? Odporučili by ste ju?
Ďakujem!

kristina.jo
21. feb 2024

Ahoj, my chodime uz vyse 18 rokov. Nikdy sme nemali problemy. Ked boli chalani este mali (a teda castejsie chori) , tak vzdy urobila vytery, CRP...nikdy nedala ATB len tak z brucha. Ked sa jej nieco nezdalo, vzdy posielala pre istotu na dalsie vysetrenie.
Teraz tam uz tak casto nechodime ( len na preventivky), je uz taka starsia tak momentalne neviem posudit... Bol pred nedavnom syn na preventivke a tiez ho poslala na ortopediu.
Ma tam aj novu kompetentnu sestricku .
Ja sa skor bojim, ze co budeme robit, ked nahodou odide na dochodok... Kde koho najdeme 🤦‍♀️

autor
21. feb 2024

@kristina.jo ďakujem!! ❤️

kufea
1. máj 2025

My sme k nej chodili a ešte dve moje kamarátky, teda ich deti. Všetky sme od nej odisli. Pani doktorka je vyhorena, neprofesionalna. Ja som so synom riesila vážne problémy, nemala na to. Kamarátke zas syna tak podcenila, že sa dostali do nemocnice. Ak budete riešiť klasické sopliky, tak na to stačí. Inak neodporúčam. My sme odišli ešte pri prvom synovi (mame troch) a najlepšie rozhodnutie. Druhá kamoska to vzdala pri druhom (tiez 3), tretia kamoska jej dala šancu pri všetkých detoch (zas 3). Takže to nie je hodnotenie po jednej zlej návšteve.

autor
1. máj 2025
@kufea

My sme k nej chodili a ešte dve moje kamarátky, teda ich deti. Všetky sme od nej odisli. Pani doktorka je vyhorena, neprofesionalna. Ja som so synom riesila vážne problémy, nemala na to. Kamarátke zas syna tak podcenila, že sa dostali do nemocnice. Ak budete riešiť klasické sopliky, tak na to stačí. Inak neodporúčam. My sme odišli ešte pri prvom synovi (mame troch) a najlepšie rozhodnutie. Druhá kamoska to vzdala pri druhom (tiez 3), tretia kamoska jej dala šancu pri všetkých detoch (zas 3). Takže to nie je hodnotenie po jednej zlej návšteve.

@kufea ahoj. No chodíme k nej..nemali sme moc na vyber lebo platito sukromneho sme nechceli...po prvej navsteve som to ale oľutovala....

helow
11. jún 2025

Ahojte, podla ulice patrime prave k pani dr. A nie som nadsena z recenzií, kedze mame novorodenca, radsej by som sla inde, ale nikde neberu nových.. ozaj je to s nou take zle? 🥹
Dakujem

autor
11. jún 2025
@helow

Ahojte, podla ulice patrime prave k pani dr. A nie som nadsena z recenzií, kedze mame novorodenca, radsej by som sla inde, ale nikde neberu nových.. ozaj je to s nou take zle? 🥹
Dakujem

@helow pediatra potrebuješ takže ak nemáš na výber tak sa s ňou musíš zmieriť. Nemusis sa báť ze by zanedbavala starostlivosť. Zaockuje, vyšetrí, lieči.
Ale tam to končí. Pri každej návšteve budeš najstastnejsia keď už budeš odchádzať.