icon

Je škola na Poštovej ťažká?

beatrix_sk
20. mar 2022

Ahojte. Som deviatacka a prihlášky už podané. Dala som si na Poštovú a Srobarku...len by som sa chcela opýtať, či je to fakt tak ťažké ako všetci hovoria. Ci sa dajú stíhať aj mimoškolské aktivity...O tejto skole som presvedčená už 2 roky a nezmením na ňu názor, iba by som chcela vedieť, ako to zvládajú iní. Učím sa na čisté jednotky a dúfam, že sa mi podarí monitor napísať na 90% obidve. Učenie ma veľmi baví a mam plán stat sa profesorkou histórie. Tak Vám ďakujem za každú odozvu.

mamina0078
20. mar 2022

Dajú sa aj iné aktivity poznám takých čo aj brigády mali alebo súťažne športovali s čím súvisia každodenné tréningy, časté preteky, sústredenia...

simkids
20. mar 2022

@beatrix_sk mas inac zle zaradenie diskusie, kedze predpokladam ze hovoris o kosiciach a nie o bratislave. A kto vsetci o nej tak hovoria? Mam ju vychodenu a nejak nemam pocit ze by som sa ucila o nieco viac ako sa ucili na inej skole, normalna skola, neviem preco z nej robia strasiaka.

miskamicha
20. mar 2022

@beatrix_sk ja som sa na postovu nedostala...ale medicinu som zvladala lepsie ako spoluziaci ktori mali srobarku/postovu...vsetko je to o Tebe..ako sa budes ty ucit...a ver ze ani same 1 ti nezarucia ze sa na vysku doatanes resp.ze ju skoncis bez problemov 😉 na tvoje znamky zo strednej nik zvedavy nebude /ak tak kvoli prijimackam na VS/ dolezite je ako sa uplatniš potom... tym nechcem napisat ze za nemas ucit 🙂 drzim palce aby si sa dostala na skolu po ktorej tuzis😊 cesta sa profesurou bude narocna 🙂 akademicky titul sa djes dosahuje tazsie