JUDr. Rudolf Krutý, PhD. - súdny exekútor
Ahojte ľudia.Aké máte skúsenosti z tímto pánom R.Krutým?Ďakujem za informácie
už len kombinácia povolania a priezviska..mám zimomriavky
Na FB je skupina Opytaj sa pravnika a v nej ked si das do tej „lupy” vyhladat jeho meno, najdes tam vela prispevkov o nom a skusenosti ludi s nim.
@kaja118 idem kuknut dakujem
@lolobriadok podľa toho či ste oprávnený alebo povinný 😃
@janka_266 co znamená oprávnený alebo povinný?
@lolobriadok či ty máš platiť, teda si povinná, alebo čakáš, že on pre teba vymôže peniaze, teda si oprávnená
Nech di čokoľvek, aj on so svojim vtipným priezviskom môže konať len v limitoch zákona
No ja čo som o ňom počula tak jeho priezvisko pasuje k jeho povolaniu 😬😂😂
ja som o ňom nepočula nič dobré, údajne mu meno pasuje úplne
@pribinak ja som platila mesačne..Majú mi poslať papier a potvrdenie že koľko som platila a mesačné splátky ale ešte som to nedostala a predvčerom mi poslali správu že mám bezodkladne zavolať..Nemám kredit ale doteraz mi ani nevolali.A čítala som si inde komenty ze takto natahuje ľudí.
@lolobriadok Podla toho co som pocula ja, tak opravneni su s nim spokojni, lebo si robi svoju pracu dobre a vymaha co treba.
Naopak, povinni na neho nadavaju, lebo je "kruty", vyzaduje platit, kona rychlo...
Robi si svoju pracu a konat moze len v medziach zakona. To, ze ini maju na vsetko cas, alebo ie su dosledni je jedna vec, to, ze on robi co treba, je druha vec a je to spravne.
@lolobriadok nenatahuje. Ale ak máš ty problém, tak máš byt aktívna v jeho riešení a nevyhovarat sa napr že nemáš kredit, internet máš? Nápis mu.
Máš susedu, kamosku? Popros ich, aby ti požičali mobil
@lucka_ke veď to že som nič dobré nepočula a bojím sa ze ma bude takto natahovať dalej
@pribinak ja som zaplatila všetko čo som mala.Tá pani mi povedala že mám zaplatenú celú sumu že mi pošlu papier.Ale ten som doteraz nedostala.
@cocolino234 Nedostala som potvrdenie ze to mám zaplatené
@lolobriadok jasne, ak niekto neplatí dlhy, neustále sa zatajuje, meni adresy, čísla, tak vtedy keď takýmto ľuďom siahne na plat, zablokuje účty, tak podľa takýchto ľudí je zlý, nepríjemný, krutý, ….
Ale to že oni sa dostali vlastnou vinou do problémov, ktoré dlhodobo neriešia, tak to je úplne, ale že úplne v poriadku
@lolobriadok však nápis mail. Ak máš všetko vyplatené, tak možno chcú len dať potvrdenie, že všetko máš splatené
@cocolino234 na jeho stránke nájdem jeho email?
@cocolino234 ja som riešila telefonicky vsetko nie emailom
@cocolino234 už som napísala email.Ak neodpíšu napíšem na tú stránku.Ďakujem
Ja som chcela vedieť skúsenosti lebo že to urobia tak že povedia ze je všetko v poriadku a po čase zavolajú že je treba znova platiť tak som sa bála ci to nebudem mať aj ja
@lolobriadok mize sa stat, že mu súd pridelí ďalšiu tvoju dlžobu, ale každá exekúcia má svoje cislo. Tak si všetko pekne odlož, aby si mala istotu
@pribinak no nemám čo odložiť keď sme sa len telefonicky dohodli na splátkach

Aj mňa by to zaujímalo