icon

Kam dať inzerát na prenájom bytu v Bratislave?

19. okt 2024

Ahojte, kedze moju otazku nevidim na fore tak ju zopakujem (snad nebude duplicitne): chcem prenajat byt, prosim ktore fb skupiny alebo www stranky su naj na ponuku prenajmu (jedna sa o Bratislavu)? Bazos nechcem a na fb zevraj vypisuju blbe komentare v niektorej skupine. Dakujem za radu

engynka
20. okt 2024

Ja som si zaplatila Nehnutelnosti. Prvy filter som dala cez telefon a druhy osobne. Uz ked v telefone zneli zvlastne, na obhliadku som ani nesla. Bazos neodporucam, ozyvali sa velice zvlastni ludia, uz z telefonu alebo z textu bud nerespektovali pocet osob, mali divne poziadavky, ak pisali tak v texte same chyby.

autor
20. okt 2024

@engynka tie som aj pozerala, ze ako sa hybu ceny podnajmov.

autor
20. okt 2024

@engynka nemam ani prehlad, po com teraz idu nehnutelnosti

engynka
20. okt 2024

Tak potom to dat cez realitku.

kris_tin257
21. okt 2024

Vždy som mala šťastie na bezrrealitky.sk, na FB je veľký záujem veľa ľudí píše ale naťahovať sa s nimi je o nervy, cez nehnuteľnosti topreality a podobne sa mi ľudia neozývali

autor
21. okt 2024

@kris_tin257 vidis ta stranka bezrealitky mi nenapadla a v minulosti som pocula o nej. Dakujem

emmavamp
21. okt 2024

Môžem sa spýtať - koľko izbový byt ponúkate na prenájom? Ďakujem.

autor
21. okt 2024

@emmavamp konkretne ja ponukam 1i

emmavamp
Autor odpoveď zmazal
emmavamp
21. okt 2024

FB skupín je veľa, ale tieto sú aktívne:
Prenájom a podnájom - Bratislava, bez realitky,
Bratislava - Bývanie, Spolubývanie, nájom, pronájom, podnájom, byt, dom,
Prenájom Bytu Bratislava,
Prenájom a bývanie BA,
Bývanie a prenájom BA.

conta22
22. okt 2024

Prvýkrát -dávali sme iba na nehnuteľnosti kde sa nám začali ozývať aj realitky či môžu ponúkať, súhlasili sme avšak bez exkluzivity ani sme nepodpisovali žiadnu zmluvu, nakoniec sme si našli sami. Druhýkrát sme šli cez realitku priamo s exkluzivitou všetko vybavili našli perfektnú najomnicku a tiež spokojnosť záleží koľko času do toho chceš investovať nám realitak spravil full servis aj s obhliadkami 🙂

jurly
24. okt 2024

Roommates