Kam ísť s dieťaťom v zlom počasí?
Rozum sa mi zastavuje keď čítam na fb že kam s deckom v tomto počasí von v Bratislave. Tak je výstraha pred počasím padajúce stromy atd a radia si tam parky a podobne sprostosti. Jak bude super v gumacikoch… absolútne žiaden pud sebazáchovy .. normálne som sa musela vyventilovať
ten chlapček s úzkymi nôžkami kde maminka zháňa exteriérové ihrisko pod strechou? ten príspevok aj mňa pobavil 😂
Dajte prosim link
A ty nevieš, že správna koníkovská matka chodí s dieťaťom von za každého počasia a to minimálne na 3 hodiny? Ešte keď k tomu napíše môj "obľúbený" výrok, že "Nie je zlé počasie, len zlé oblečenie", tak mám dosť! 😡
@zuzanka.zuzu
Áno 😅😀 ako nikdy som ešte nezaložila takto diskusiu ale ten návrh ist do Parndorfu na ihrisku 40 minút po diaľnici v lejaku je tiež za milión
Joj, my sa dnes cely den valame v posteli s knihami alebo pozerame rozpravku😀 vysli von na dvor tak na 5 minut, aby poskakali jazero, ktore nam tam vzniklo a na dnes stacilo😀
Išiel som autom a vyhýbal som sa na sídlisku v BA popadaným stromom. Ísť kdekoľvek je pekná blbosť. Radšej ostaňte doma pod perinou a vyčkajte *manžela / manželku / milenca / milenku...
* (nehodiace sa prečiarknite)
@h2 aj doobeda aj poobede samozrejme !!!
My sme boli ráno trošku pobehať mláky a lepili nálepkové knižky… teraz mladý spí a na poobede som vytiahla lístkové cesto, že si niečo dobré upečieme, budeme malovať, pozrieme nejakú rozprávku, pohráme sa a bude večer… ja som niekedy rada aj za takéto obyčajné dni doma, keď sa trošku zastavíme a sme všetci spolu a nikam sa nenáhlime ♥️
@fido69 najlepsi napad...
len niektore zeny su ale ako keby mali zadky nasolene, to neprestane pobehovat... treba to chapat :DDD moja sestra napr ak dieta ochorie, tak po jednom dni je na psychiatriu, ze ma byt doma, ta ju aj s horuckami von brala hadam :DDD alebo utekala tam babka zachranovat situaciu. A vela takych poznam, len sa nahanat a premyslat ako byt co najaktivnejsia aj ked je to nezmysel, nedaj boh doma sediet :DDD Aj doma treba torchu byt a naucit deti "nudit sa" a najst si svoju zabavu
@h2 presne toto ked citam tak sa len smejem 😀 naposledy sme na dovolenke na slovensku nestretli jedno dieta za 2 tyzdne. Syn mal taky deficit ze sa pytal do skolky 🤣
@domka222 podľa mojej dnešnej skúsenosti sú v DMku, dnes to tam bolo ako v škôlke.
@jablkovastrudla To ste išli Cestu hrdinov SNP? 😲
@thereisabear 😂👍
@zuzanka.zuzu tiez som to citala 😀 ale podnikava mamina jej tam hned ponukla odpovedajuce gumaky na uzku detsku nohu 😀😀
Nooooo napriklad v takomto počasí nikam ?
@domka222 presne, my keď sa ideme prejsť na sídlisku keď len normálne trochu prší alebo je chvíľu po daždi tak ani nohy vonku, ani nohy, nieto ešte decká, a tu všetci chodia von za každého počasia - aspoň 2 hodiny doobeda a 3 poobede. 🤦😅😅 Ale to je tak so všetkým na MK. Keď má niekto nejaký problém tak všetky by sa asertívne ozvali - v obchode, škôlke, pri každom konflikte a všetko suverénne riešili, ale v reálnom živote je taká asertívne žena tak 1 z 10. 😅😅

Ľudia to neberú vážne, ako keby nemohli byť deň, dva s dieťaťom doma, keď bol syn malý, tak sme v takomto počasí doma piekli koláče.