Kam ísť v Bratislave na bezpečnú kyretáž?
Mám druhý raz missed abortion, prvý raz som sa úplne vyčistila sama, teraz mám čakať a ak sa nespustí krvácanie, ísť do nemocnice. dve lekárky mi odporučili Ružinov, jedna povedala že tam určite nie, lebo to vedia robiť aj zle. O kyrete v Boroch je zas pomerne málo informácií a skúseností online. Kde ste prosím boli, čo sú vaše skúsenosti? Nikdy som nerodila, máme za sebou zložitú cestu IVF, veľmi mi záleží na Tom, aby sa to urobilo čo najšetrnejšie. Viem, že podávajú aj potratovu tabletku, ale mám hemofiliu, takže to pre mňa možno nebude najlepšia voľba (neviem, to by mi povedali tam, len je to predpoklad mojej gyn). Zároveň, ak ste zvolili metódu čakania, ako dlho ste čakali? Ja som bola na IVF, takže keď vysadia lieky, malo by to do pár dní prísť, ale zatiaľ nič... Ďakujem
@ivananr ja som hola na antolskej o dva mesiace som normalne otehotnela znova uz s uspechom
Veľmi ma mrzí tvoja strata. Ja som zistila že som o svoje prvé babo prišla keď som kvoli krvácaniu šla na pohotovosť ku kochovi. Napokon mi tam kyret aj robili. Prebehlo to bez komplikácií a o tri mesiace na to som opäť otehotnela. Takže asi uonurobili dobre. Držím palce a posielam veľa síl.
@ivananr s nemocnicami v BA neporadim, ale sucitim, u mna tiez 2x MA, 1x samovolne pockala som si par tyzdnov, 1x kyretaz v nemocnici, 3.krat sa podarilo spontanne otehotniet po tom, co sme sa prestahovali do pre mna lepsiehp bytu a zacala som cvicit. Kupila som si permanentku na skupinove cvicenia rozne vacsinou boli zamerane na kardio (jumping, step a pod.), nie silove treningy a hned v ten mesiac, nechapala som to, po 2 rokoch snazenia.
Dámy, ďakujem krásne za vaše skúsenosti a súcit. Má tu niekto aj akusbsost s kyretazou v Boroch? Moja lekárka mi. Neodporúča aktuálne Ružinov, že šetrne kvôli ďalšiemu otehotneniu mi to spravia v Boroch, ale na to je veľmi málo referencií, čo sa týka kyretaze.

Ahoj, mrzí ma tvoja strata🩶
Ja som bola na kyret na Kramároch. Nebolo to síce kvôli MA, ale kvôli inému gyn. problému, no urobili to myslím dobre. Ráno som prišla na lačno, spravili mi zákrok, dokonca som dostala aj obed a okolo 15.00 hod. som odtiaľ odišla. Držím palce.