icon

Kam na mamografiu v Bratislave?

23. jan 2026

Ahojte, odporucte prosim kam na mamografiu v BA. Chodila som k Milosrdnym, ale prave som zistila ze od januara nerobia ani mamo a ani sono. Termin by som potrebovala tak na april. Pozerala som Bory, len neviem ci beru vsetky poistovne? Dakujem

anonym_dbccc3
23. jan 2026

@anonym_autor vsade sa plati, tak je to asi jedno.... a myslim ze bory beru vsetky poistovne

oriesocek
23. jan 2026

@anonym_autor u nas v OUSA (Onkologický ústav sv Alzbety) robia aj mamo aj UTZ. Skus sa objednat 🙂 Robia aj tie screeningove a beru vsetky poistovne.

zuzanaete
23. jan 2026

Na Boroch beru vsetky poistovne a nic sa neplati.

autor
23. jan 2026
@oriesocek

@anonym_autor u nas v OUSA (Onkologický ústav sv Alzbety) robia aj mamo aj UTZ. Skus sa objednat 🙂 Robia aj tie screeningove a beru vsetky poistovne.

@oriesocek dakujem, tu mi odporucala aj mamina, ale vraj pri pislednej kontrole ta objednaju hned na dalsiu o dva roky. Bojim sa ze nebudu mat volno na april.

zuzanaete
23. jan 2026

A este v Karlovke na poliklinike maju ok terminy a myslim, ze sa tiez neplati.

oriesocek
23. jan 2026
@anonym_autor

@oriesocek dakujem, tu mi odporucala aj mamina, ale vraj pri pislednej kontrole ta objednaju hned na dalsiu o dva roky. Bojim sa ze nebudu mat volno na april.

@anonym_autor zavolaj, myslim si, ze budu mat - ked pockas chvilku, tak skusim zistit, idem hore do budovy... a ano, hned pri mamo dávaju termin aj na dalsiu mamo.... takze potom pacienti chodia na kontroly a lekári vidia aj ten predchadzajuci nalez v systeme

autor
23. jan 2026
@oriesocek

@anonym_autor zavolaj, myslim si, ze budu mat - ked pockas chvilku, tak skusim zistit, idem hore do budovy... a ano, hned pri mamo dávaju termin aj na dalsiu mamo.... takze potom pacienti chodia na kontroly a lekári vidia aj ten predchadzajuci nalez v systeme

@oriesocek tak to by bolo super

lucyluska
23. jan 2026

@anonym_autor Šustekova, termín máš hneď 27januar, poplatok 30e
https://medic.bookio.com/bpbmed002/widget?lang=sk

oriesocek
23. jan 2026
@anonym_autor

@oriesocek tak to by bolo super

@anonym_autor napises mi sukromnu správu? kedze som bola hore zistit terminy...

anonym_a0fbb0
23. jan 2026

Ja idem na sono. No dali mi termín na leto a to je ešte fajn lebo pred 2 rokmi bolo potrebné čakať rok ak som nechcela platit, tak som išla na sukromnú kliniku kde stálo 30 eur. Ten rok neplatím, nesúri a vydržím pár mesiacov

louise
23. jan 2026

Ja chodím na polikliniku v Ružinove a so žiadankou som neplatila. Termín bol tak 3 mesiace.

lucyluska
23. jan 2026

Inak, kto má Dôveru poisťovňu má do 10dni garantovaný termín. Stačí zavolať a spomenuť benefit. Ja som to 2x využila u milostných bratov v Bratislave.

motylik2559
23. jan 2026

@anonym_autor Ahoj, ja som sa na ziadanku od gynekologicky objednala na mamo na Antolskej. Urobili mi mamo a nasledne v dalsi termin sono (to robia, ak im z mamo nie je nieco jasnejsie). Neplatila som nic, ani cent. Spokojna som bola.

cacianka
27. jan 2026
@oriesocek

@oriesocek takisto Nou Klenová, bezplatné na odporučenie lekára

adelka77
30. jan 2026

Baby ja som normalne prišla a objednala sa v svetom michalovi, termin za 3 tyždne a nič som neplatila. Urobilu mi mamograf a naaledne aj sono lebo sa im niečo nezdalo

tatramatka
3. feb 2026

Ahoj, kde si sa nakoniec objednala? Tiez som chodila k Milosrdnym. Predchadzajuce vysledky si si bola osobne vyzdvihnut al. ti ich poslali na email?

autor
4. feb 2026
@tatramatka

Ahoj, kde si sa nakoniec objednala? Tiez som chodila k Milosrdnym. Predchadzajuce vysledky si si bola osobne vyzdvihnut al. ti ich poslali na email?

@tatramatka Ahoj, predchazuje vysledky som este neriesila. Objednana som zatial k sv. Alzbete. Ale objednana som az na oktober, takze asi to zrusim. Chcela by som skorsi termin. Pozerala som Bory, objednava sa cez net, terminov tam maju kopec. Skus pozriet.

tatramatka
4. feb 2026
@anonym_autor

@tatramatka Ahoj, predchazuje vysledky som este neriesila. Objednana som zatial k sv. Alzbete. Ale objednana som az na oktober, takze asi to zrusim. Chcela by som skorsi termin. Pozerala som Bory, objednava sa cez net, terminov tam maju kopec. Skus pozriet.

@anonym_autor prosim ta, objednanie k sv.Alzbete si bola osobne al. telefonicky? Pozeram, ze asi prejdem k nim, lebo moj gynekolog mi odporucil skring. mamogr. centrum a sv.Alzbeta tam tiez patri.

autor
5. feb 2026
@tatramatka

@anonym_autor prosim ta, objednanie k sv.Alzbete si bola osobne al. telefonicky? Pozeram, ze asi prejdem k nim, lebo moj gynekolog mi odporucil skring. mamogr. centrum a sv.Alzbeta tam tiez patri.

@tatramatka volala som, ale nedvihli, tak som pisala email, reagovali rychlo

noiren1979
7. feb 2026

ano teraz uz su skriningove centra pre mamografiu, nie kazde pracovisko patri medzi skriningove. Ja som mala taku zvlastnu situaciu, chodievam na mamo vzdy do ruzinovskej polikliniky, a aj som tam isla v decembri ze chcem od nich na CD vysledky predchadzajucich vysetreni lebo chcem odist. A ta pani na recepcii tam po mne vrieskala , no nebolo mi vsetko jedno , ze kam chcem ist, ze to co som si vybrala to nepatri pod skriningove zariadenia, a ze kde som bola posledny polrok ze uz davno som tu mala byt ... ja som chcela odist iba preto lebo som vedela ze uz presli takmer 3 roky co som nebola a v ruzinove sa hrozne dlho caka na termin naozaj. Pamatam si aj 4 mesiace aj viac. Ale nakoniec mi dala celkom slusny termin (len asi 1 mesiac som cakala) a som rada ze som vlastne neodisla clovek ma pri tych lekaroch ked je na tom istom mieste, lepsi pocit ... (aj ked teda objednavanie je na dlho, a aj cakanie na vysledky prip. dalsie vysetrenia, to je nocna mora v ruzinove...)

autor
19. feb 2026
@tatramatka

@tatramatka takze som volala do nemocnice, staci prist na recepciu myslim od 07:00 do 13.:30 hod. a vydaju ti predchadzuje vysledky. Netreba sa dopredu objednavat.

tatramatka
28. feb 2026
@anonym_autor

@tatramatka takze som volala do nemocnice, staci prist na recepciu myslim od 07:00 do 13.:30 hod. a vydaju ti predchadzuje vysledky. Netreba sa dopredu objednavat.

@anonym_autor veľmi pekne ti ďakujem za info