icon

Kam na mamografiu v Bratislave?

Dnes o 06:13

Ahojte, odporucte prosim kam na mamografiu v BA. Chodila som k Milosrdnym, ale prave som zistila ze od januara nerobia ani mamo a ani sono. Termin by som potrebovala tak na april. Pozerala som Bory, len neviem ci beru vsetky poistovne? Dakujem

anonym_dbccc3
Dnes o 06:19

@anonym_autor vsade sa plati, tak je to asi jedno.... a myslim ze bory beru vsetky poistovne

oriesocek
Dnes o 06:53

@anonym_autor u nas v OUSA (Onkologický ústav sv Alzbety) robia aj mamo aj UTZ. Skus sa objednat 🙂 Robia aj tie screeningove a beru vsetky poistovne.

zuzanaete
Dnes o 06:55

Na Boroch beru vsetky poistovne a nic sa neplati.

autor
Dnes o 06:56
@oriesocek

@anonym_autor u nas v OUSA (Onkologický ústav sv Alzbety) robia aj mamo aj UTZ. Skus sa objednat 🙂 Robia aj tie screeningove a beru vsetky poistovne.

@oriesocek dakujem, tu mi odporucala aj mamina, ale vraj pri pislednej kontrole ta objednaju hned na dalsiu o dva roky. Bojim sa ze nebudu mat volno na april.

zuzanaete
Dnes o 07:00

A este v Karlovke na poliklinike maju ok terminy a myslim, ze sa tiez neplati.

oriesocek
Dnes o 07:03
@anonym_autor

@oriesocek dakujem, tu mi odporucala aj mamina, ale vraj pri pislednej kontrole ta objednaju hned na dalsiu o dva roky. Bojim sa ze nebudu mat volno na april.

@anonym_autor zavolaj, myslim si, ze budu mat - ked pockas chvilku, tak skusim zistit, idem hore do budovy... a ano, hned pri mamo dávaju termin aj na dalsiu mamo.... takze potom pacienti chodia na kontroly a lekári vidia aj ten predchadzajuci nalez v systeme

autor
Dnes o 07:30
@oriesocek

@anonym_autor zavolaj, myslim si, ze budu mat - ked pockas chvilku, tak skusim zistit, idem hore do budovy... a ano, hned pri mamo dávaju termin aj na dalsiu mamo.... takze potom pacienti chodia na kontroly a lekári vidia aj ten predchadzajuci nalez v systeme

@oriesocek tak to by bolo super

lucyluska
Dnes o 07:33

@anonym_autor Šustekova, termín máš hneď 27januar, poplatok 30e
https://medic.bookio.com/bpbmed002/widget?lang=sk

oriesocek
Dnes o 07:34
@anonym_autor

@oriesocek tak to by bolo super

@anonym_autor napises mi sukromnu správu? kedze som bola hore zistit terminy...

anonym_a0fbb0
Dnes o 08:44

Ja idem na sono. No dali mi termín na leto a to je ešte fajn lebo pred 2 rokmi bolo potrebné čakať rok ak som nechcela platit, tak som išla na sukromnú kliniku kde stálo 30 eur. Ten rok neplatím, nesúri a vydržím pár mesiacov

louise
Dnes o 09:37

Ja chodím na polikliniku v Ružinove a so žiadankou som neplatila. Termín bol tak 3 mesiace.

lucyluska
Dnes o 10:14

Inak, kto má Dôveru poisťovňu má do 10dni garantovaný termín. Stačí zavolať a spomenuť benefit. Ja som to 2x využila u milostných bratov v Bratislave.