icon

Kam na Sono pŕs v Petržalke?

meriene
4. sep 2020

Ahojte.. Kde môžem na sono pŕs v Petržalke ? Kde nemusím veľa čakať a je bez poplatku ? Vďaka

belllinka
4. sep 2020

@meriene skus Procare na Betliarskej, bola som tam asi rok dozadu, objednali skoro a platilo sa 1 euro

ivkazba
4. sep 2020

@meriene ak máš výmenný lístok, tak Procare. Ak nemáš, tak rýchlo a bez poplatku nikde. Ja chodím do Interklinik alebo do Kocha, radšej si zaplatím.

meriene
autor
4. sep 2020

Ďakujem, mam výmenný lístok.. Idem skúsiť

meriene
autor
4. sep 2020

@ivkazba ale ešte sa spýtam.. Objednajú kdekoľvek do BA ?

ivkazba
4. sep 2020

@meriene neviem, ja len viem od známych, že v procare sa neplatí s výmenným lístkom a že nie sú dlhé čakačky. Ja ako píšem chodím výlučne do Interklinik a Koch.

kiwi3
4. sep 2020

@meriene momentalne je sono za euro v poliklinike na trnavskom myte a na betliarskej, v centali myslim, ze nie

oros
4. sep 2020

@meriene ja som bola teraz na Betliarskej a už sa platí 10 eur aj s vymennym lístkom, ja som tam spokojná ale môžeš ísť kdekoľvek

aliziana
5. sep 2020

Ja som objednana v septembri v poliklinike na Trnavskom myte, za 1€

pocahontas63
Autor odpoveď zmazal
lubike
22. sep 2020

na Antolskej bez poplatku a keď povieš, že je problém, tak sa snažia dať termín čo najskôr

kiwi3
22. sep 2020

@lubike chodievala som, ale vzdy sa dlho cakalo a casto bol problem so sonom. vrchol bol, ked im ho na skoro rok zobrali, lebo ho nesplacali. odvtedy uz chodim len do procare-u