icon

Kam s ročným dieťatkom v Bratislave?

mamalama
10. júl 2023

Ahojte, syn bude mať o chvíľku rok a radi by sme ho vzali niekam sa pohrať — guličkový bazén, šmykľavky, hojdačka, nejaká malá preliezka … čokoľvek. Ešte síce sám nechodí, ale takéto aktivity sa mu veľmi páčia a vôbec netuším, kde by som také našla. Aj keď som niečo našla na internete, nikde neviem vyčítať, či majú atrakcie len pre väčšie deti alebo tam zabavíme aj takéto maličké. Keďže je vonku veľmi teplo tak preferujem interiér. Vopred ďakujem za každé odporúčanie 🙂

avonladyba
10. júl 2023

Buppi v Bory Mall

luccija
10. júl 2023

@mamalama Retro detsky kútik a možno takému malému by stačilo aj v Avione čo je v prostriedku pri obchodoch

minesasubu
10. júl 2023

Odporučam lapky 2,50€ hodina , nove, ciste kopu hraciek , proate uzasne 🙂
https://www.lapky.eu/detsky-kutik/

mamalama
autor
10. júl 2023

Ďakujem za odporúčania 🙂 presne buppi a retro som pozerala a nevedela, či sú vhodné. Lapku som ale nenašla predtým a urcite sa zastavíme 🙂

Ešte by som sa chcela spýtať @avonladyba - tie buppi sú prosím všetky cca rovnaké alebo vyslovene bory je fajn? Rozmýšľala som pôvodne zlaté piesky — to nákupné centrum mi príde ako také mesto duchov a že by to nemuselo byť preplnené ani cez víkend, ale neviem

avonladyba
10. júl 2023

@mamalama všetky buppi sú rovnaké cca, ale jednoročnému bude stačiť hocičo.

mamalama
autor
11. júl 2023

@avonladyba áno, nejde o to, že by mu nestačilo hocičo. Skôr o to, aby to nebolo všetko iba príliš “veľkáčske”. Nechceme úplne aby jediná možnosť bola hýbať sa medzi veľkými skákajúcimi a lietajúcimi deťmi, na veľkých preliezkach (na ktoré zatiaľ nemá schopnosti). To by bol náš drobec skôr mrzutý, že ho nenecháme sa vrhnúť priamo do dráhy skoku veľkých detí :D malé preliezky, hojdačky a loptičky má ale fakt rád.

ivonaluk
13. júl 2023

@mamalama lapky sú presne aj pre takéto detičky plus je to kaviareň prispôsobená deťom. Nové, čisté, pekné. Odporúčam