icon

Kde hľadať firmu na hĺbkovú upratovaciu pomoc?

simone9801
26. máj 2025

Ahojte dobre duse, chcela by som sa s Vami poradit. Moja sestra mala dlhodobo depresie a dnes ked ma konecne pustila k nej domov ostala som pozerat ako puk. Byt ma neuveritelne zanedbany a vsade ma bordel a spinu vratane spakov a zvyskov jedla. Nejdem ju sudit pretoze bola aj hospitalizovala a bere antidepresiva, no chcela by som jej pomoct opat zacat zit a dat jej upratat hlbkovo byt. Asi chapete ze to nie je mesacny bordel ktory by som zvladla, ale naozaj hlbkovy bordel. Obavam sa ci existuje firma ktora to urobi a neskrachujem? Ide aj o umytie okien, triedenie oblecenia, riady atd. Co vas napadne na komplet. Prosim vas viete mi poradit koho kontaktovat? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Byt je v Bratislave a ma cca 60m2.

lindous
26. máj 2025

Skús pozrieť Projekt uklizeno - pomahajú upratovať zdarma presne v takýchto situáciách, premeny zverejňujú, ale anonyme, neviem či by to pre vás bolo prijateľné - ak hej, tak kontaktovať ich, neviem ako presne fungujú, poznám ich len zo sociálnych sietí, ale viem, že hľadali dobrovoľníkov aj na Slovensku, tak za skúšku nič nedáš 🙂

karlamon
26. máj 2025

@simone9801 napíš mi správu, viem o niekom 😊🥰

bendak
27. máj 2025

Stači otvoriť bazos. Alebo sa spýtať akejkoľvek znamej, čo si chce privyrobiť. Mne upratovala pani domček, malý ale strašne zanedbany po myšiach ( dostali sa cez zimu tam) a vzala si 70 eur za celý domček.

jednorozec007
27. máj 2025

@simone9801 neviem, triedenie veci, co je a čo nie je potrebne by som asi spravila zo sestrou, aby mala pocit ze o tom rozhoduje aj ona.Nie je dobre u psychiatrických pacientov, keď ich do tých činnosti nezapojite, pretože môže nadobudnúť pocit ze je neuzitocna, nepotrebna, že za ňu rozhodujete.Cize skúste ju tak do toho vtiahnuť, podnietiť tu snahu dbať na seba a na domácnosť v nej, aby o to sama prejavila záujem.

mexico_16
28. máj 2025

Mate spravu 😊