Kde je najlepšia zmrzlina v Bratislave?

13. apr 2024

Ahojte, tí, ktorí ste tu z BA alebo jednoducho ktokoľvek so skúsenosťou😃, kde v BA je podľa vás najlepšia zmrzlina? Ak porovnávate cenu/kvalitu?

pribinak
13. apr 2024

Artur v starom meste

lubkovaandrejka
13. apr 2024

Ahoj 🙂 no za mna ti mozem povedat,ze v Ruzinove TIMI AMO, talianske gelato na Rumancekovej. Vynikajuca zmrzlina :D Vyskusaj. Uz si mi narobila chute na noc,ked som si na to spomenula 😅

autor
13. apr 2024

@pribinak O tej som veľa počula, ale vraj už nie je taká ako bývala.🤔 Ak sa smiem spýtať, čím učarovala tebe práve táto?

autor
13. apr 2024

@lubkovaandrejka oo, ďakujem za tip🤭

minesasubu
13. apr 2024

Andersen ale tá cena pfff , srdcovka ok , koun sa preceňuje, luculuc ok
my chodime len do stare mesta , mame to najbližšie ale pozitivne recenzie ma aj zmzlina pri ružinovskej nemocnici -herlianska zastavka

lulu0123
13. apr 2024

Za mna Koun

pribinak
13. apr 2024

Chuťou. Nie je taka ako bývala? No neviem…..piatková dlhočizná rada vypovedá o niečom inom

Za mna uplna topka. Vrelo odporúčam 😋😋😋😋😋😋😋

klotildabazarik
13. apr 2024

Luculus

vanilkovazmrzka
13. apr 2024

Artur, Koun, Luculus

lulu0123
13. apr 2024

Tak zmrzlina pri Ruzinovskej nemocnici.Jedina zmrzlina,ktora bola tak hnusna,ze som ju vyhodila do kosa.Praskova, umela.Naozaj nerozumiem tomu radu tam.

vanilkovazmrzka
13. apr 2024

@minesasubu u aziriho. Ale ta zmrzlina zije len z lokality, a ze v tom parku ina nie je, inak je to ta najobycajnejsia zmrzlina, ktora chuti rovnako, ako zmrzlina spred 20 rokov v dedine u babky 😄

anjelok
13. apr 2024

Staci ist do mesta a uvidis, kde su najdlhsie rady 🙂 za mna luculus, viac ako koun a artur. A este za mna zmrzka na stroveckom jazere. Herlianska nic moc teda. Este v Rusovciach bola dobra, ked sme boli minule. A hej, aj srdcovka moze byt.

diefca
13. apr 2024

Lucette v Petrzalke kusok od Slnecnic. Ale nie som si ista ci uz maju, lebo primarne su cheesecakekaren a zmrzlinu robia v lete. Ale fakt vybornu. Potom za ochutnanie urcite stoji i Nonni v centre. A myslim, ze aj na Dunajskej je nieco nove, ale este som tam nebola, tak neviem posudit.

zuzanaete
13. apr 2024

My sme rozmaznani zmrzlinou Favor-it v DNV. Vlastnia ju Talian so Slovenkou. Deti jadransku zmrzlinu uplne odmietaju. Gelato je proste gelato.

qetka
13. apr 2024

@zuzanaete len ich chovanie ma vzdy odradi na daky cas… minule ked panovi pred nami vykricali, ze zmrzlinu nedelia, tak som si povedala, ze uz tam nejdem. V podniku my a on s dvoma malickymi detmi, iba sa chudak opytal, ci mu mozu dat jednu zmrzlinu do dvoch kornutkov, lebo jeho deti su malicke a je im to proste vela, ale, ze ked nie, nech im daju za plnu sumu menej zmrzliny, aby sa neokydali, rozdelilu mu jednu porciu ale normalne sa zduvali a majitelka mu sla nakoniec hovorit, ze nech si na to laskavo nezvyka…S muzom sme sa na seba pozreli, ze okej, dlho neprideme

zuzanaete
13. apr 2024

@qetka Fuu, tak taketo som tam nezazila.

qetka
13. apr 2024

@zuzanaete toto bolo naposledy, ako pochopila by som, ze keby bolo plno, rada az von. Ale fakt iba my a za nami nikto. a on sa uplne slusne spytal, s tym, ze by kludne zobral moznodt obom detomzaplatit plnu sumu za menej zmrzky. Tak som bola taka smutna a sklamana, co ti poviem… A predtym sa nam tam tiez stala neprijemna skusenost, tak sme tam dlho neboli s potom toto..

ysseba
13. apr 2024

@zuzanaete Tak tomu ver, Favor-it je proste TOP. My sme z Dúbravky, aj tu máme dobrú zmrzku (napr. Nero pri Dubravii), ale vždy s radosťou ideme do DNV. To je pecka. Inak aj dnes sme boli 🙂
@qetka Chodíme dosť často, ešte sme nazažili nepríjemné správanie, našťastie

yoxinka
13. apr 2024

Favor-it v Devínskej. Majiteľ je z Talianska, manželka je Slovenka. Majú vraj aj výbornú kávu (ja kávu nepijem, preto píšem vraj), majú výborné zákusky a foccacie, taktiež skvelé vína. Suroviny si nechávajú voziť priamo z Talianska. Bola som tam pred pár dňami a mali tam zmrzlinára Taliana, mladý chalan. My sme pocestovali Taliansko krížom krážom a jedli tam fantastické zmrzliny. Keď chceš zažiť Taliansko na Slovensku a dať si fantastické gelato, choď do Devínskej, stojí to za tú cestu 😉.

vanilkovazmrzka
13. apr 2024

@qetka biznis po slovensky… hanba

petamich
13. apr 2024

Timi Amo na Rumancekovej, Claudia na Strkovci 🙂 teda aspon moj osobny nazor

deedol
13. apr 2024

andersen

plnenapaprika
14. apr 2024

I nonni oproti DPOH
Talian, bezkonkurencna, zo skutocnych surovin a bez umelin, aj vegan

elenajezova
14. apr 2024

Tak za mňa určite táto zmrzlina. Pri Michalskej bráne... Mentolová s kúskami čokolády. Mňam.. 😀❤️😀

engynka
14. apr 2024

@qetka presne suhlasim. favor-it ma perfektnu zmrzlinu aj ostatne produkty ci kava, kolaciky. Zmrzlina za mna top v BA ale to ich spravanie ci brigadnici ci ta pani co tam pracuje uz tak dlhsie - vlasy v cope okuliare. Proste zamestnavaju tam typy ktore by nemali pracovat s ludmi. Navyse ich chaoticky system - 2 kasy 2 rady k lepsej atnosfere nepridava. My tam uz nechodime len kvoli tej obshluhe a atmosfere a chaose co tam robi obsluha.

falbala132
14. apr 2024

Rafaella na Kastielskej v Prievoze 🙂
https://www.instagram.com/zmrzlina_rafaella?igs...

nikadomi
14. apr 2024

Gelateria da Claudia, I nonni, Favor It..

anjelok
14. apr 2024

Inak vynikajuca je v Terchovej zmrzlina Pablo, to len na okraj, keby sa v lete niekto chystal 🙂

luccija
14. apr 2024

My mame radi Elezi Rumančeková, alebo Vajnory