icon

Kde je najlepšie miesto na sedenie s deťmi v opere SND?

20. jún 2024

Ahojte, prosim, kto mate skusenost - je lepsie s detmi sediet uplne v tych prvych 3 radoch na pravom kraji (v strede uz nie je miesto) alebo potom o dost vyssie, t.j. v nejakom 12 rade, ale v strede?
Ja by som radsej bola dole na kraji pre pripad, ze by bolo treba ist na WC plus neviem, ci by predsalen lepsie nevideli, no obavam sa jednak, ci tam nebude rovno na nas "hucat" ten orchester a jednak, ci to nahodou nebude zle vidiet z tych krajnych miest? A zase, ked budeme sice v strede, ale dost vysoko (v predposlednej rade), budu mensie deti cez tych vsetkych ludi vidiet?
V tejto sale v novej budove som este nebola a z fotiek na nete si to uplne neviem predstavit, tak budem vdacna za skusenosti, lebo nie je to malo penazi, vdaka ❤

ella2015
20. jún 2024

Neviem na aké predstavenie idete ale asi by som bola skôr za krajné miesta v prvých 3 radoch, orchester hrá ale nie je to taký rámus ako niekde na koncerte, v pohode sa to dá vydržať. Vyššie rady by som radšej neriskovala, jednak stred- musia sa všetci postavit a jednak keď sa v sále zhasne kráčať z 12rady smerom von by mohlo byt trošku problematické

lucik194
21. jún 2024

ake su to velke deti ked nevydrzia 1:15/1:20 bez zachodu?

ono nie je slusne ist pocas predstavenia von zo saly a opat dnu, keďže je tam slusna tma budete zakopavat, ked sa otvoria dvere zase tam bude svetlo,......

si si ista, ze ich bude bavit opera resp balet? lebo to vacsina deti nedava. .....

neviem ako su sedacky v tejto sale, ale v tej druhej pre cinohru su pre styri rady skoro v rovine a pod urovnou podia. dospelak ma hlavu v urovni noh hercov

regina14
21. jún 2024

@ella2015 suhlasim

regina14
21. jún 2024

@lucik194 je treba komentovat, ked neviem poradit? snd hra aj detske operne predstavenie. tak ako hra aj detsky balet, kde boli deti od 3 rokov. a ak dakto nahodou siel na wc, nikto, ale absolutne nikto to neriesil ;)

mamina7070
21. jún 2024

ak odidete zo saly mimo prestavky nepustia vas spat dnu
sla by som piaty rad na kraj

sofiia87
21. jún 2024

Ja kupujem listky do prveho radu, moja mala zboznuje sledovat orchester

ivanabat
21. jún 2024

Súhlasím s @ella2015, my sme tak boli už párkrát, presne v prvých troch radoch na kraji, orchester bavil syna a dcéra si na kraji tancovala (boli sme na balete).

mamina7070
21. jún 2024

zavisi ake je to prrdstavenie ja som zazila luskacika aj popolusku a nepustili spat az cez prestavku
ale nebolo to doobedne predstavenie ale vecerne

lucik194
21. jún 2024

@regina14 myslim, ze netreba hned pisat utocne. pani nikde nenapisala, ze chce ist na detske predstavenie do tej saly......

brala som do uvahy vecerne predstavenie.......

autor
21. jún 2024

Vdaka za odpovede ❤ ano, chystame sa na detske predstavenie Luskacik...vraj je tam celkom dlha prestavka, tak potom je to ok 😊

mamina7070
21. jún 2024

a kedy je to predstavenie ? o kolkej?

autor
21. jún 2024

@mamina7070 Je predpredaj vstupeniek na december. Spustili to pred par dnami, len som sa k tomu skor nevedela dostat a popravde som ani netusila, ze behom zopar dni uz budu tie predstavenia takto velmi vypredane.

mamina7070
21. jún 2024

predpredaj? ja som kupovala Luskacika do SND 2.6.2024 na december medzi sviatkami aj labutie jazero na september atd ja rovno nakupim na celu sezonu

tak musis vediet na ake predstavenie si kupila ja kupujem na tie vecerne o 19:00 a tam je to prisnejsie ako na tych co su cez den

este som kupila aj opery dve a nejake cinohry

my chodime casto do SND

autor
22. jún 2024
rejmonz
9. júl 2024

Weeej super diskusia, dakujem za založenie 😊akurat som dnes premyslala kam nas usadit na Luskacika a napad s orchestrom super..2 zazitky v 1 😊