icon

Kde kúpim bálové šaty v Bratislave?

krankenschwester
20. máj 2025

Kde okrem svadob.salónov nájdem bálové šaty na predaj v kamenných predajniach v Bratislave prosím vás?Ďakujem.

jazula
20. máj 2025

Ja som kupovala spoločenské šaty napr v predajni Pegas na Obchodnej a viac krát v Peek & Cloppenburg. V P&C majú nádherné šaty, len tá cena je vyššia..

janicast
20. máj 2025

@krankenschwester co.sú bálové šaty?máš predstavu?

krankenschwester
autor
20. máj 2025
@jazula

Ja som kupovala spoločenské šaty napr v predajni Pegas na Obchodnej a viac krát v Peek & Cloppenburg. V P&C majú nádherné šaty, len tá cena je vyššia..

@jazula Ďakujem.V Peeku dom bola ,nenašla som nič...chcem niečo s rukávmi,pretože mám veľkosť L-XL

krankenschwester
autor
20. máj 2025
@janicast

@krankenschwester co.sú bálové šaty?máš predstavu?

@janicast Dlhé ,s krátkym rukávom.Ziadny tielkovy strih,ani ramienka-potrebujem zakryť ramená a nechcem žiadnu štólu,či ako sa tomu nadáva 🙂

jazula
21. máj 2025
@krankenschwester

@janicast Dlhé ,s krátkym rukávom.Ziadny tielkovy strih,ani ramienka-potrebujem zakryť ramená a nechcem žiadnu štólu,či ako sa tomu nadáva 🙂

@krankenschwester Ja som presne také (dlhé, krátky rukávik, zdobený trup) kúoila v tom Pegase. Ja som XL-XXL a hrozné ruky, môžem poslať do správy foto šiat mojich pre predstavu.

ravehami
21. máj 2025

Viem ze sa pytas na Ba ale TT neni daleko a na namesti v tom obchodnom dome je niekolko butikov a ja si tam vzdy vyberiem..za mna je to vzdy jednoznacne ze idem tam!…a este na trnavskom namestii je butik, na rohu vedla dobrodruh.sk kaviarne 🙂

krankenschwester
autor
22. máj 2025
@ravehami

Viem ze sa pytas na Ba ale TT neni daleko a na namesti v tom obchodnom dome je niekolko butikov a ja si tam vzdy vyberiem..za mna je to vzdy jednoznacne ze idem tam!…a este na trnavskom namestii je butik, na rohu vedla dobrodruh.sk kaviarne 🙂

@ravehami vďaka

krankenschwester
autor
22. máj 2025
@jazula

@krankenschwester Ja som presne také (dlhé, krátky rukávik, zdobený trup) kúoila v tom Pegase. Ja som XL-XXL a hrozné ruky, môžem poslať do správy foto šiat mojich pre predstavu.

@jazula ďakujem,áno ak môžem poprosiť,rada sa pozriem.