icon

Kde kúpim dámske bežecké tretry v Bratislave?

maminabobo
8. apr 2025

Ahojte. Vie mi niekto prosím poradiť, či v Ba je nejaká predajňa kde majú bežecké tretry (dámske veľkosti 37ky). Dcére ideme kupovať prvé tretry a na online shopoch majú samé mega veľkosti. Chce iba Nike značku. Ďakujem

lilinkas
9. apr 2025

@maminabobo skúste Intersport v OC Nivy. Majú veľký výber bežeckej obuvi, snáď by aj tretry mohli mať.

helikoptera
4. sep 2025

@maminabobo dobrý deň. Kde ste nakoniec kúpili? Presne toto teraz riešim. Dcéra potrebuje tretry lebo tie z klubu jej strihovo nesadli a zháňam pre ňu Nike, má úzku nohu.....

maminabobo
autor
9. sep 2025
@helikoptera

@maminabobo dobrý deň. Kde ste nakoniec kúpili? Presne toto teraz riešim. Dcéra potrebuje tretry lebo tie z klubu jej strihovo nesadli a zháňam pre ňu Nike, má úzku nohu.....

@helikoptera cez internet , cez stránku top4running sa nám podarilo. Každý deň sme pozerali a objavila sa tam jej veľkosť. V kamenných predajniach vôbec...a rovno si objednajte aj náhradné klince, lebo ani tie sa nedajú zohnať 🙂

helikoptera
9. sep 2025
@maminabobo

@helikoptera cez internet , cez stránku top4running sa nám podarilo. Každý deň sme pozerali a objavila sa tam jej veľkosť. V kamenných predajniach vôbec...a rovno si objednajte aj náhradné klince, lebo ani tie sa nedajú zohnať 🙂

@maminabobo Vďaka. cez víkend som presne cez nich objednala 🙂 klince som zabudla. ale tak druhé dieťa bude chodiť teraz pravidelne do Prahy tak ju pošlem kúpiť do ich kamennej predajne 🙂 Pekný dník a nech sa darí.