icon

Kde kúpim svadobné topánky v Bratislave?

26. aug 2025

Prosím poraďte. Už som si objednala z eshopu 3pary a všetky som musela vrátit. Potrebujem kamennu predajnu, môže byt aj svadobny salon s veľkým výberom.
Ďakujem za každú radu

biba_18
26. aug 2025

aké sú to svadobné topánky? niečo na opatku a aby ťa netlačili? alebo aká je tvoja predstava?
ak by som chcela fakt pohodlné boty, pozrela by som vyslovene na obchod s tanečnými topánkami, napr. dancemaster...

lienka.7
26. aug 2025

@anonym_autor v svadobných salónoch?

biba_18
26. aug 2025

a keď sa ti chce napr. do brna - tam majú predajňu tanečných topánok - to máš bližšie ako do košíc ... možno aj niečo v ba nájdeš keď nechceš cez eshop ...

domiklik
26. aug 2025

@anonym_autor v roku 2017 mali asi v každom, co som navštívila, nejaký extra výber nie, ale viac menej boli... Po covide väčšina salónou funguje na objednávky. Normálne si tie salóny obvolaj, dohodni sa. Z vlastnej skúsenosti ti odporúčam topánky westerleigh sú to tanečné svadobné veľmi stabilne topánky. Zvnútra ako keby vyvankusovane, tlmia nárazy. Cena +/- 100 eur.

autor
26. aug 2025
@biba_18

a keď sa ti chce napr. do brna - tam majú predajňu tanečných topánok - to máš bližšie ako do košíc ... možno aj niečo v ba nájdeš keď nechceš cez eshop ...

@biba_18 áno, preto som založila diskusiu aby som našla niečo v Bratislave.

autor
26. aug 2025
@domiklik

@anonym_autor v roku 2017 mali asi v každom, co som navštívila, nejaký extra výber nie, ale viac menej boli... Po covide väčšina salónou funguje na objednávky. Normálne si tie salóny obvolaj, dohodni sa. Z vlastnej skúsenosti ti odporúčam topánky westerleigh sú to tanečné svadobné veľmi stabilne topánky. Zvnútra ako keby vyvankusovane, tlmia nárazy. Cena +/- 100 eur.

@domiklik ďakujem, pozriem sa po nich

bg92
26. aug 2025

Zalezi co myslis tym “svadodobne topanky”.
Klasicke biele kozene lodicky, pripadne paskove/kamienkove sandale maju vo vacsine obchodov, ja som svoje biele kozene “svadobne” kupila v tamarise. Skusil by som nine vest, steve madden, humanic a pod.
ak chces vyslovene blink blink svadobne znacky (napr typu badgley mischka) tak treba ist do svadobneho salonu, napr nicole