Kde kúpiť sumčeka afrického v Bratislave?
Poradíte prosim, kde v Bratislave kúpim sumceka afrického z chovu v Handlovej?
Ďakujem
@gejb
V Handlovej existuje chov sumčeka afrického, konkrétne Agro Rybia Farma Handlová, ktorá je súčasťou Hornonitrianskych baní Prievidza (HBP). Ich produkty nájdete pod obchodnou značkou SUMČEK OMEGA.
Tieto ryby sa spracúvajú priamo na mieste, čo zaručuje ich čerstvosť. Mäso sumčeka afrického je bez typického rybieho pachu a takmer bez kostí (okrem chrbticovej kosti), čo ho robí obľúbeným aj pre deti.
Produkty SUMČEK OMEGA, ako sú čerstvé, chladené, mrazené filety, údené filety či rôzne nátierky a polotovary (obaľovaná fileta, burger, mletý rezeň), si môžete kúpiť v rôznych obchodných reťazcoch na Slovensku, napríklad v Kauflande, LIDLi, METRO, BILLA a COOP Jednote.
Okrem toho ich produkty predávajú aj v špecializovaných predajniach ako napríklad:
* Predajňa Ryba v Tržnici Trnavské mýto BA
* Náš Dvor (Trnava, Nitra, Žilina)
* Potraviny nie otraviny (Nitra)
* AGRO GTV Nováky
* Farmársky rínek Pezinok
* Pajta potraviny Piešťany
* Pekárnička na nám. Baníkov, Handlová
* YEME plnochutné potraviny
* Labaš Košice
* Delia BA
Pre viac informácií o predajných miestach a ponuke produktov môžete navštíviť ich oficiálnu webovú stránku: www.sumcekomega.sk.
Ak by ste mali záujem o priamy nákup alebo živé ryby, môžete kontaktovať priamo Agro Rybiu Farmu v Handlovej:
* Adresa: Štrajkova 1, 972 51 Handlová
* Kontakt: Ivan Beňo - 0918 777 215
* E-mail na objednávky rýb: agrorf@hbp.sk
* Otvorené: pondelok - piatok: 6:00 - 14:00
@gejb
V Handlovej existuje chov sumčeka afrického, konkrétne Agro Rybia Farma Handlová, ktorá je súčasťou Hornonitrianskych baní Prievidza (HBP). Ich produkty nájdete pod obchodnou značkou SUMČEK OMEGA.
Tieto ryby sa spracúvajú priamo na mieste, čo zaručuje ich čerstvosť. Mäso sumčeka afrického je bez typického rybieho pachu a takmer bez kostí (okrem chrbticovej kosti), čo ho robí obľúbeným aj pre deti.
Produkty SUMČEK OMEGA, ako sú čerstvé, chladené, mrazené filety, údené filety či rôzne nátierky a polotovary (obaľovaná fileta, burger, mletý rezeň), si môžete kúpiť v rôznych obchodných reťazcoch na Slovensku, napríklad v Kauflande, LIDLi, METRO, BILLA a COOP Jednote.
Okrem toho ich produkty predávajú aj v špecializovaných predajniach ako napríklad:
* Predajňa Ryba v Tržnici Trnavské mýto BA
* Náš Dvor (Trnava, Nitra, Žilina)
* Potraviny nie otraviny (Nitra)
* AGRO GTV Nováky
* Farmársky rínek Pezinok
* Pajta potraviny Piešťany
* Pekárnička na nám. Baníkov, Handlová
* YEME plnochutné potraviny
* Labaš Košice
* Delia BA
Pre viac informácií o predajných miestach a ponuke produktov môžete navštíviť ich oficiálnu webovú stránku: www.sumcekomega.sk.
Ak by ste mali záujem o priamy nákup alebo živé ryby, môžete kontaktovať priamo Agro Rybiu Farmu v Handlovej:
* Adresa: Štrajkova 1, 972 51 Handlová
* Kontakt: Ivan Beňo - 0918 777 215
* E-mail na objednávky rýb: agrorf@hbp.sk
* Otvorené: pondelok - piatok: 6:00 - 14:00
@tundra dakujem. Ale so nastastie jedna z tych co vedia pouzivat google , chatgpt som sa nepýtala...😆bola som v coop, aj v lidli a tam ho nemali. Yeme mam ďaleko, keď tam pôjdem chcem ísť na istotu. Hore sa spomínala napríklad Kukkonia a tá v tvojom zozname chyba 🙂
Africký sumček som videla v Kauflande. Podľa mňa je jedno kde ich kúpiš, ryba ako ryba
Nikto ti nezaručí, že práve vtedy keď pôjdeš na nákup, že tam sumčeka mať budú, dosť rýchlo sa vypredava. Tak len striehnuť a keď bude tak kúpiť a dať doma do mrazničky. Prípadne sa opýtať, ktoré cca dní im vozia 🐟tovar
Kaufland má
V kaufe maju nejakeho sumceka africkeho … nepozerala som odkial ale bol zo Slovenska
@tundra dakujem. Ale so nastastie jedna z tych co vedia pouzivat google , chatgpt som sa nepýtala...😆bola som v coop, aj v lidli a tam ho nemali. Yeme mam ďaleko, keď tam pôjdem chcem ísť na istotu. Hore sa spomínala napríklad Kukkonia a tá v tvojom zozname chyba 🙂
@gejb ja som z Nitry síce, ale u nás majú v Kauflande. Predpokladám, že dodávateľov majú v rámci Slovenska rovnakých. Skúšala si tam?
@gejb kúpila som v Lidli v sobotu,myslím,že ho tam majú celkom bežne
@gejb edelia cez tu objednávam čele nákupy a majú aj sumceka africkeho

V predajni Kukkonia som videla slovenskeho sumceka, ale netusim, ci handlova :-/