icon

Kde majú najlepšie bratislavské rožky v Bratislave?

tykat
3. jan 2023

Ahojte,
idem k znamym do zahranicia na navstevu a miluju bratislavske rozky. Poradte kde v BA maju najlepsie? Ja ich moc nemusim tak nemam prehlad. Dakujem 😊

h2
3. jan 2023

A načo až do BA? Aj u nás kúpiš, v Kvetoslavovskej pekárni. Ja ich teda tiež nemusím, takže vyskúšané ich nemám. Ale všetko ostatné, čo som tam kedy kúpila, bolo najlepšie svojho druhu.

luccija
3. jan 2023

@tykat ja to tiež nemusím, ale susedia chodia na Miletičovu trh do stánku pekarne

tykat
autor
3. jan 2023

@h2 super, diky za tip, kuknem

boldo87
Odpoveď bola odstránená
mistymay33
3. jan 2023

@tykat musis hladat predajcu, ktory robi rozky podla certifikovaneho receptu, cize originalneho, ktory ma ochrannu znamku. My berieme do prevadzky od dodavatela Fantastico s r o, oni maju cerrifikat. U nas ludia uplne saleju po tych makovych. Su fakt TOP. Nam to nosia rano uplne cerstve, pecu kazdy den v noci a to nam hned zmizne ako prve v kaviarni.

tykat
autor
3. jan 2023

@mistymay33 …fiha ze certifikát, to by som mozno aj ja ochutnala. Lebo kedysi ako dieta som ich mala rada a teraz som na taky co by mi chutil este nenatrafila. Vsetko akési tuhé, bez chuti. Uz som to vzdala. Kde kúpim tie co spomínaš? Kludne aj do správy.

keralas
4. jan 2023

V stanku cez cestu oproti zimnemu stadionu, tusim Cisarov pekar sa vola. Super BA rozky maju.

katka164
4. jan 2023

@tykat skús farmársku tržnicu🙂fresh market,tuším sa volá

osky
4. jan 2023

Myslim ze Zamocka ulica je to.alebo biela...v historickom centre.
V blave.
Tam je taky maly obchodik a oni redavaju po 5 balene irigos rozky a maju na ne certifikat.
Su bozske.
S pekarnami neporovnatelne.
Krasne ,uhladne urobene a chutia Este lepsie.
A su pekne zabalene.
Super ako darcek.

osky
4. jan 2023

https://m.facebook.com/100064895624238/

Nasla som to.
Je to na bielej ulici,obchod v muzeu.
The oldest Shop in town

lenjaona
4. jan 2023

@tykat preco ich nespravis sama? Ja ich pečiem každý mesiac otcovi a vyjde to lepsie chutnejšie a omnoho lacnejšie
Fakt je to jednoduche a idem podla stareho originálneho receptu

tykat
autor
4. jan 2023

@lenjaona lebo sa mi nechce 😁

tykat
autor
4. jan 2023

@osky super, presne take nieco hladam, nech su tip-top 👍

mistymay33
4. jan 2023

@tykat https://fantastico.biz/fantastico-bratislava-roll/
Predavaju ich po 5 ks v baleni. Pozri si na stranke kde vsade ich dodavaju, tam ich kupis.

johana90
Odpoveď bola odstránená
engynka
5. jan 2023

Aj v Yeme maju dobre. Su makke a nie su suche dost plnky

ada12345
7. jan 2023

My tiez mame najradsej od firmy Fantastico. Maju to aj pekne zabalene. Cudzincom ako darcek beriem vzdy od nich. Predavaju napr. kazdu sobotu v Starej trznici.

adelka270
31. mar 2025

@tykat najlepšie sú tieto https://www.adelkaskitchen.com/single-post/brat... . Lokálne priamo z centra Bratislavy, dokonca lactofree a zo špaldovej múky. Sú fantastické a vždy čerstvé.