icon

Kde môžem bezplatne inzerovať, že hľadám byt na prenájom v Bratislave?

8. okt 2025

Ahojte. Hladam byt na prenajom, co inzerat to mi povie makler, ze prave podpisana zmluva s inym zaujemcom. Nedostala som sa zatial na ziadnu obhliadku. Na FB z urcitych dovodov nechcem inzerovat. Viete mi poradit kde sa da online dat inzerat a idealne bez platenia?

markusrasford
8. okt 2025

@anonym_autor Bazoš

1andrea111
8. okt 2025

@anonym_autor oslov Ty tých čo ponúkajú byt je veľa FB skupín, tam je toho asi najviac

gemerka17
8. okt 2025

@anonym_autor šanca, že sa tebe majiteľ na inzerát je malička. Načo by to aj robil, oveľa jednoduchšie je spraviť inzerát a o záujemcov mať núdzu nebude a ešte si môže vyberať. Skus na FB reagovať na ponuky co najrýchlejšie a teda vystupuj v čom najlepšom svetle, aby si sa dostala vôbec na obhliadku.

anonym_0540a9
8. okt 2025

@anonym_autor urcite by som nedaval inzerat inde ako na fb, ze nieco hladas. Dobre a normalne prenajmy zmiznu max do par hodin, takze si nechcem predstavit, ake individua by ti pisali... V tych najvacsich skupinach to asi musis sledovat, popripade si davat pozielat notifikacie o pridanych ponukach. Ked tak si daj inzerat ako anonym na FB, ak sa bojis "odhalenia". Len na anonymov asi vela ludi nezareaguje...

anonym_8f02dd
9. okt 2025

@anonym_autor ja by som oslovila realitky, áno zaplatíš si ale niektoré proste majú exkluzívny obsah, z vlastnej skúsenosti my prenajímame dva byty naozaj v dobrej lokalite a vždy len cez jednu realitku, tzn. Že sa nie je ten byt na rôznych portáloch ale stále cez našu realitku a určite sleduj nehnuteľnosti.sk tam si vieš dať filtera emailové notifikácie aby ti chodili napr novo pridané inzeráty podľa tvojho filtra, držím prsty

anonym_c80a60
10. okt 2025

Napr. na FB skupina prenajom a podnajom - Bratislava, bez realitky , Prenajom bytov v BA…a rôzne dalsie. My ked sme hladali podnajomnikov tak som odoslala ponuku bytu ludom, co tam mali dopyt, ze hladaju. A zaroven som nechcela verejne vystavovat byt z viacerych dôvodov. Zaroven sa mi viackrat stalo, ze ho potom vystavila realitka bez nasho suhlasu.