icon

Kde môžem získať darovaný kočík v Dúbravke?

baruska199028
3. máj 2025

Dobrý deň ,

prosím Vás , viete mi odporučiť skupinu kde darujú kočík v Dúbravke ?
Narýchlo sme museli odísť k rodičom a v tom strese som zobrala syna do vajíčka . Má 4 mesiace.
Myslela som že sa vrátime domov čo najskôr ale asi budeme dlhšie musieť ostať u rodičov.
Ďakujem moc krát.

pribinak
3. máj 2025

Skúste centrum pre rodiny, ale je víkend neviem či tam niekto bude

mexico_16
Odpoveď bola odstránená
cacianka
3. máj 2025

Daj výzvu/ prosbu v dúbravskej fcb skupine, sú dve známe a dnes som videla nejakú " darujem predám".

mexico_16
3. máj 2025

na baz”””””.s

cacianka
5. máj 2025

zohnala si ?

baruska199028
autor
14. máj 2025
@cacianka

zohnala si ?

@cacianka nakoniec sme skončili v nemocnici lebo syn má epilepsiu a dostal silné záchvaty tak sme len v pondelok prišli domov .
Skúsim ešte pozrieť nejaké inzeráty , momentálne mám pri sebe Krasnal Polaris retro

cacianka
14. máj 2025
@baruska199028

@cacianka nakoniec sme skončili v nemocnici lebo syn má epilepsiu a dostal silné záchvaty tak sme len v pondelok prišli domov .
Skúsim ešte pozrieť nejaké inzeráty , momentálne mám pri sebe

@baruska199028 to je mu ľúto, že ste mali takýto nepríjemný zážitok a želám aby sa neopakoval, aby bol maličký zdravý.
ak sa nevieš prihlásiť do niektorej dúbravskej skupiny, môžem ti pomôcť, prípadne Lamač. Ja nepoznám kočíky, neviem aký máš, kľudne napíš čo by si potrebovala.
Prípadne si pozri stránku detské centrum Macko, mamičky by mohli pomôcť, poradiť. Sidlia niekde kpt. rašu / Bilíkova, kúsok od gymnázia.