Kde na dopichnutie pier v Bratislave a okolí?
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť kde ísť na dopichnutie pier ? (Bratislava, Banska Bystrica, Rimavska sobota) poprípade názor na eveclinic v ba, medicoz v rs alebo epiline.
Ďakujem ☺️
@sowhat ďakujem za úplne nepotrebný názor. 2cm mihalnice uz mam a aj špicaté nechty, teda, uz len tie pery chýbajú. Nepýtala som sa na vašu kritiku ale na názor od zien, ktoré majú skúsenosti 🙂
@lunalux nie je zac, som rad ze som mohol poradit a mozno ti usetrit peniaze a opichavanie ihlou. Ako s tym nalozis uz neovplyvnim, hlavne sa maj rada taka, aka si.
@sowhat fu tak ty si dobre mimo 🤣 mne sa tiez zrovna nafuknute papule nepacia ale povedat ze je to psychicky problem, ked ide len o drobny a docasny kozmeticky zakrok ktory podlieha aktualnemu trendu je dobre ustrelene
@lunalux idem do Medirectu, celkom pekne prace aj suma by mala byt prijatelna. Pokojne dam vediet.
@lunalux idem do Medirectu, celkom pekne prace aj suma by mala byt prijatelna. Pokojne dam vediet.
@niqusqa2010 Ano jasne, budem veľmi rada ☺️ vďaka
@sowhat fu tak ty si dobre mimo 🤣 mne sa tiez zrovna nafuknute papule nepacia ale povedat ze je to psychicky problem, ked ide len o drobny a docasny kozmeticky zakrok ktory podlieha aktualnemu trendu je dobre ustrelene
@vanilkovazmrzka lekari uz otvorene vravia, ze za tymi upravami ako vyplne kyselinou hyaluronovou su psychologicke faktory a nevyriesene traumy napr. znizujuce sebavedomie, alebo tuzba podobat sa na stado (to su tie kacicky vyzeraju potom ako cez kopirak)
@lunalux
V rámci Bratislavy odporúčam Mousse Clinique doktor MUDr. Erika Horeháj.
Bola som 2x s tým, že maximálna spokojnosť so prácou ale aj prístupom. 🤗
Dôvodom prečo už nechodím je to, že efekt mi vydrží iba 2 týždne. 🫤🫣
@vanilkovazmrzka lekari uz otvorene vravia, ze za tymi upravami ako vyplne kyselinou hyaluronovou su psychologicke faktory a nevyriesene traumy napr. znizujuce sebavedomie, alebo tuzba podobat sa na stado (to su tie kacicky vyzeraju potom ako cez kopirak)
@sowhat dufam ze nechodis ani ku kadernikovi, lebo strihat si vlasy do urciteho ucesu je prejav psychickej poruchy 💁♀️
@sowhat dufam ze nechodis ani ku kadernikovi, lebo strihat si vlasy do urciteho ucesu je prejav psychickej poruchy 💁♀️
@vanilkovazmrzka prirovnavat pichanie kyseliny do tvare k strihaniu vlasov o tebe vela napovie ;)
@vanilkovazmrzka prirovnavat pichanie kyseliny do tvare k strihaniu vlasov o tebe vela napovie ;)
@sowhat ano? A co presne? Kludne mi daj nejaku psychoanalyzu ;) Jedno podlieha trendu rovnsko ako druhe, jedno je docasne ako aj druhe, dokonca je kyselina hyaluronova telu prirodzena latka tak isto ako je telu prirodzene skratit vlasy.
@sowhat osobne si nemyslím, že by som sa nemala rada, nemala sebavedomie a podobne, ale tak ako sa chodi uz ku spomínanému kadernikovi z dôvodu “cítiť sa lepšie” tak isto idem aj ja na pery. Mam sa rada, sú dni kedy vyzerám super a naopak sú aj dni kedy až tak dobre nevyzeram, ale nic to nemeni na tom, že si chcem dať zvýrazniť pery 🙂 takže ďakujem chlapec, ale chod si radsej riešiť svoju ženu.
@lunalux
V rámci Bratislavy odporúčam Mousse Clinique doktor MUDr. Erika Horeháj.
Bola som 2x s tým, že maximálna spokojnosť so prácou ale aj prístupom. 🤗
Dôvodom prečo už nechodím je to, že efekt mi vydrží iba 2 týždne. 🫤🫣
@22abigail22 ako môžeš byť spokojná s prácou keď ti to aj po druhom raze vydržalo dva týždne?
@22abigail22 ako môžeš byť spokojná s prácou keď ti to aj po druhom raze vydržalo dva týždne?
@nikha2809
Myslela som to tak, že som bolo spokojná s tým ako vyzerali pery po pichnutí - že boli rovnomerne a vyzerali prirodzené. 🫶
Lekári upozorňujú, že dĺžka toho ako výdrži je u každého iné. Treba chodiť pravidelne (tuším každé 2-3 mesiace) aby to malo efekt a dlhší výdrž. 🤷♀️
@vanilkovazmrzka ale ved ma pravdu. Je to psychicky problem daneho cloveka.
Ale ake psychicke problemy stale? Niekto ma uzke pery - pichne si kyselinu = psychicky problem? Potom aj kucerave vlasy - vyzehlim si = psychicky problem? Male oci - dam si spiralu alebo umele mihalnice = psychicky problem? Nanic nechty - dam si umele = psychicky problem? Akne na tvari - zakryjem korektorom = psychicky problem? Sediny - dam farbu na vlasy = psychicky problem? Ajajaj tu je tolko psychologov
@nikha2809
Myslela som to tak, že som bolo spokojná s tým ako vyzerali pery po pichnutí - že boli rovnomerne a vyzerali prirodzené. 🫶
Lekári upozorňujú, že dĺžka toho ako výdrži je u každého iné. Treba chodiť pravidelne (tuším každé 2-3 mesiace) aby to malo efekt a dlhší výdrž. 🤷♀️
@22abigail22 tak asi ti nesadla kyselina keď ti to vydržalo tak krátko.Ja som bola dva krát a drží mi už 7 mesiacov, takže určite netreba chodiť každú chvíľu.
Ale ake psychicke problemy stale? Niekto ma uzke pery - pichne si kyselinu = psychicky problem? Potom aj kucerave vlasy - vyzehlim si = psychicky problem? Male oci - dam si spiralu alebo umele mihalnice = psychicky problem? Nanic nechty - dam si umele = psychicky problem? Akne na tvari - zakryjem korektorom = psychicky problem? Sediny - dam farbu na vlasy = psychicky problem? Ajajaj tu je tolko psychologov
@anonym_ed6248 posledny pokus ako ti to vysvetlit: zvacsenie pier je invazivny medicinsky zakrok meniaci telesnu strukturu a nesie so sebou vyrazne zdravotne rizika. zehlenie vlasov, malovanie sa, umele nechty, mejkap - je to neporovnatelne, lebo ide o bezne povrchove upravy, ktore nemaju takmer ziadny vplyv na fungovanie tela. Pri zvacseni pier ide o hlbsi psychologicky problem so sebahodnotenim alebo vnimanim svojho tela. Tolko k osvete - nepresviecam vas, len vysvetlujem, aby ste sa nad tym v buducnosti zamysleli.