icon

Kde na dopichnutie pier v Bratislave a okolí?

lunalux
7. júl 2025

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť kde ísť na dopichnutie pier ? (Bratislava, Banska Bystrica, Rimavska sobota) poprípade názor na eveclinic v ba, medicoz v rs alebo epiline.

Ďakujem ☺️

sowhat
Odpoveď bola odstránená
lunalux
autor
7. júl 2025
@sowhat
Odpoveď bola zmazaná

@sowhat ďakujem za úplne nepotrebný názor. 2cm mihalnice uz mam a aj špicaté nechty, teda, uz len tie pery chýbajú. Nepýtala som sa na vašu kritiku ale na názor od zien, ktoré majú skúsenosti 🙂

sowhat
7. júl 2025
@lunalux

@sowhat ďakujem za úplne nepotrebný názor. 2cm mihalnice uz mam a aj špicaté nechty, teda, uz len tie pery chýbajú. Nepýtala som sa na vašu kritiku ale na názor od zien, ktoré majú skúsenosti 🙂

@lunalux nie je zac, som rad ze som mohol poradit a mozno ti usetrit peniaze a opichavanie ihlou. Ako s tym nalozis uz neovplyvnim, hlavne sa maj rada taka, aka si.

vanilkovazmrzka
7. júl 2025
@sowhat
Odpoveď bola zmazaná

@sowhat fu tak ty si dobre mimo 🤣 mne sa tiez zrovna nafuknute papule nepacia ale povedat ze je to psychicky problem, ked ide len o drobny a docasny kozmeticky zakrok ktory podlieha aktualnemu trendu je dobre ustrelene

lunalux
autor
Autor odpoveď zmazal
niqusqa2010
7. júl 2025

@lunalux idem do Medirectu, celkom pekne prace aj suma by mala byt prijatelna. Pokojne dam vediet.

lunalux
autor
7. júl 2025
@niqusqa2010

@lunalux idem do Medirectu, celkom pekne prace aj suma by mala byt prijatelna. Pokojne dam vediet.

@niqusqa2010 Ano jasne, budem veľmi rada ☺️ vďaka

sowhat
8. júl 2025
@vanilkovazmrzka

@sowhat fu tak ty si dobre mimo 🤣 mne sa tiez zrovna nafuknute papule nepacia ale povedat ze je to psychicky problem, ked ide len o drobny a docasny kozmeticky zakrok ktory podlieha aktualnemu trendu je dobre ustrelene

@vanilkovazmrzka lekari uz otvorene vravia, ze za tymi upravami ako vyplne kyselinou hyaluronovou su psychologicke faktory a nevyriesene traumy napr. znizujuce sebavedomie, alebo tuzba podobat sa na stado (to su tie kacicky vyzeraju potom ako cez kopirak)

22abigail22
8. júl 2025

@lunalux
V rámci Bratislavy odporúčam Mousse Clinique doktor MUDr. Erika Horeháj.
Bola som 2x s tým, že maximálna spokojnosť so prácou ale aj prístupom. 🤗
Dôvodom prečo už nechodím je to, že efekt mi vydrží iba 2 týždne. 🫤🫣

vanilkovazmrzka
8. júl 2025
@sowhat

@vanilkovazmrzka lekari uz otvorene vravia, ze za tymi upravami ako vyplne kyselinou hyaluronovou su psychologicke faktory a nevyriesene traumy napr. znizujuce sebavedomie, alebo tuzba podobat sa na stado (to su tie kacicky vyzeraju potom ako cez kopirak)

@sowhat dufam ze nechodis ani ku kadernikovi, lebo strihat si vlasy do urciteho ucesu je prejav psychickej poruchy 💁‍♀️

sowhat
8. júl 2025
@vanilkovazmrzka

@sowhat dufam ze nechodis ani ku kadernikovi, lebo strihat si vlasy do urciteho ucesu je prejav psychickej poruchy 💁‍♀️

@vanilkovazmrzka prirovnavat pichanie kyseliny do tvare k strihaniu vlasov o tebe vela napovie ;)

vanilkovazmrzka
8. júl 2025
@sowhat

@vanilkovazmrzka prirovnavat pichanie kyseliny do tvare k strihaniu vlasov o tebe vela napovie ;)

@sowhat ano? A co presne? Kludne mi daj nejaku psychoanalyzu ;) Jedno podlieha trendu rovnsko ako druhe, jedno je docasne ako aj druhe, dokonca je kyselina hyaluronova telu prirodzena latka tak isto ako je telu prirodzene skratit vlasy.

lunalux
autor
8. júl 2025
@sowhat

@sowhat osobne si nemyslím, že by som sa nemala rada, nemala sebavedomie a podobne, ale tak ako sa chodi uz ku spomínanému kadernikovi z dôvodu “cítiť sa lepšie” tak isto idem aj ja na pery. Mam sa rada, sú dni kedy vyzerám super a naopak sú aj dni kedy až tak dobre nevyzeram, ale nic to nemeni na tom, že si chcem dať zvýrazniť pery 🙂 takže ďakujem chlapec, ale chod si radsej riešiť svoju ženu.

nikha2809
8. júl 2025
@22abigail22

@lunalux
V rámci Bratislavy odporúčam Mousse Clinique doktor MUDr. Erika Horeháj.
Bola som 2x s tým, že maximálna spokojnosť so prácou ale aj prístupom. 🤗
Dôvodom prečo už nechodím je to, že efekt mi vydrží iba 2 týždne. 🫤🫣

@22abigail22 ako môžeš byť spokojná s prácou keď ti to aj po druhom raze vydržalo dva týždne?

22abigail22
9. júl 2025
@nikha2809

@22abigail22 ako môžeš byť spokojná s prácou keď ti to aj po druhom raze vydržalo dva týždne?

@nikha2809
Myslela som to tak, že som bolo spokojná s tým ako vyzerali pery po pichnutí - že boli rovnomerne a vyzerali prirodzené. 🫶
Lekári upozorňujú, že dĺžka toho ako výdrži je u každého iné. Treba chodiť pravidelne (tuším každé 2-3 mesiace) aby to malo efekt a dlhší výdrž. 🤷‍♀️

stanislavicenka
9. júl 2025
@vanilkovazmrzka

@vanilkovazmrzka ale ved ma pravdu. Je to psychicky problem daneho cloveka.

anonym_ed6248
9. júl 2025

Ale ake psychicke problemy stale? Niekto ma uzke pery - pichne si kyselinu = psychicky problem? Potom aj kucerave vlasy - vyzehlim si = psychicky problem? Male oci - dam si spiralu alebo umele mihalnice = psychicky problem? Nanic nechty - dam si umele = psychicky problem? Akne na tvari - zakryjem korektorom = psychicky problem? Sediny - dam farbu na vlasy = psychicky problem? Ajajaj tu je tolko psychologov

nikha2809
9. júl 2025
@22abigail22

@nikha2809
Myslela som to tak, že som bolo spokojná s tým ako vyzerali pery po pichnutí - že boli rovnomerne a vyzerali prirodzené. 🫶
Lekári upozorňujú, že dĺžka toho ako výdrži je u každého iné. Treba chodiť pravidelne (tuším každé 2-3 mesiace) aby to malo efekt a dlhší výdrž. 🤷‍♀️

@22abigail22 tak asi ti nesadla kyselina keď ti to vydržalo tak krátko.Ja som bola dva krát a drží mi už 7 mesiacov, takže určite netreba chodiť každú chvíľu.

sowhat
9. júl 2025
@anonym_ed6248

Ale ake psychicke problemy stale? Niekto ma uzke pery - pichne si kyselinu = psychicky problem? Potom aj kucerave vlasy - vyzehlim si = psychicky problem? Male oci - dam si spiralu alebo umele mihalnice = psychicky problem? Nanic nechty - dam si umele = psychicky problem? Akne na tvari - zakryjem korektorom = psychicky problem? Sediny - dam farbu na vlasy = psychicky problem? Ajajaj tu je tolko psychologov

@anonym_ed6248 posledny pokus ako ti to vysvetlit: zvacsenie pier je invazivny medicinsky zakrok meniaci telesnu strukturu a nesie so sebou vyrazne zdravotne rizika. zehlenie vlasov, malovanie sa, umele nechty, mejkap - je to neporovnatelne, lebo ide o bezne povrchove upravy, ktore nemaju takmer ziadny vplyv na fungovanie tela. Pri zvacseni pier ide o hlbsi psychologicky problem so sebahodnotenim alebo vnimanim svojho tela. Tolko k osvete - nepresviecam vas, len vysvetlujem, aby ste sa nad tym v buducnosti zamysleli.