icon

Kde najlepšie inzerovať 1-izbový byt v Bratislave?

23. máj 2025

Už som asi 7 rokov nedávala inzerát, kde to teraz najlepšie inzerovať pls? Voľakedy som to dala na reality.sk a stačilo. Ďakujem.

pribinak
23. máj 2025

Naša mestská časť má vlastnú fcb skupinu a ľudia tam dávajú aj ponuku na prenajom bytu

autor
23. máj 2025
@pribinak

Naša mestská časť má vlastnú fcb skupinu a ľudia tam dávajú aj ponuku na prenajom bytu

@pribinak aha mas pravdu, skusim dakujem

zic
23. máj 2025

Ak myslis prenajom, tak asi najlepsie su rozne FB skupiny pre Bratislavu (je tam vela uzivatelov a ak mas vsetko dobre nastavene, dlho sa to neohreje)... mas hned aj spatnu vazbu (drahe / lacne / pekne zariadene)... aj ked nechces 🙂 🙂

autor
23. máj 2025
@zic

Ak myslis prenajom, tak asi najlepsie su rozne FB skupiny pre Bratislavu (je tam vela uzivatelov a ak mas vsetko dobre nastavene, dlho sa to neohreje)... mas hned aj spatnu vazbu (drahe / lacne / pekne zariadene)... aj ked nechces 🙂 🙂

@zic je to prenajom ano. Dala som to do jednej na fb - prenajom predaj ba, aj sa mi ozvali styria, ale na inzerat konkretne pod prispevkom vidim reakcie malokedy v tej skupine. Ale skusim este v skupine miestnej casti. Vzdy ten byt siel po par dnoch, chcela by som to aj teraz rychlo vybavit. Spatnu vazbu ani velmi nepotrebujem, mame dobru cenu, je to novostavba, bez realitky.. Ale parkovanie zle. Islo mi skor o to, aky portal/portaly pouzivaju ludia mozno najviac ked si hladaju v BA byty.. je toho tolko.. a zda sa mi ze aj ovela viac jednoizbakov je v ponuke ako volakedy. Ale mozno uz si ani dobre nepamatam..

maminkadeticiek
23. máj 2025

Podla mna su zaklad fotky ktore zaujmu.Upratane,minimalisticky moderny dizajn

zic
23. máj 2025

tak tu spatnu vazbu som myslel trosku sarkasticky... ked tam niekto da nieco velmi zle (drahe / stare), tak mu nalozia... ale aj to je niekedy potrebne...
V kazdom pripade zatial vzdy to slo do 2 hodin prenajat...
Pouzivam viacere skupiny, hlavne tie co maju cca 90k, 60k apod clenov...
Tieto pouzivam ja... Vyhoda je, ze tam rovno das aj fotky... je to zadarmo a urcene presne na to 🙂
Podnájom, prenájom, predaj ubytko Bratislava ┃ BratislavaDen.sk (vyzaduje prijatie; cca 62k members)
Bývanie a prenájom BA (public; cca 25k members)
Bývanie v Bratislave (vyzaduje prijatie; cca 81k members)
Bývanie a prenájom BA - bez realitky ! (cca 45k members)
Prenajom bytov v BA...

Ak je problem s parkingom, vyzdvihni lokalitu a dostupnost MHDckou, cyklotrasy apod... ked tak spomen parkovaciu politiku (ak tam uz je zavedena) a pripadne moznost rezidentskej karty (umoznis im pri serioznom dlhodobom zaujme trvaly pobyt a mozu si vybavit kartu... )
Je potrebne byt kreativny...

autor
23. máj 2025
@zic

tak tu spatnu vazbu som myslel trosku sarkasticky... ked tam niekto da nieco velmi zle (drahe / stare), tak mu nalozia... ale aj to je niekedy potrebne...
Tieto pouzivam ja... Vyhoda je, ze tam rovno das aj fotky... je to zadarmo a urcene presne na to 🙂
Podnájom, prenájom, predaj ubytko Bratislava ┃ BratislavaDen.sk (vyzaduje prijatie; cca 62k members)
Prenajom bytov v BA...

Ak je problem s parkingom, vyzdvihni lokalitu a dostupnost MHDckou, cyklotrasy apod... ked tak spomen parkovaciu politiku (ak tam uz je zavedena) a pripadne moznost rezidentskej karty (umoznis im pri serioznom dlhodobom zaujme trvaly pobyt a mozu si vybavit kartu... )

@zic dakujem velmi pekne za tipy👍. Urcite vyuzijem tie skupiny, ani som netusila ze je ich tolko 😊. Asi to moze byt len byt pre niekoho kto nema auto, lebo s parkovanim je tam proste uplne nanic. Vraj. Za tie roky sa tam toho tolko zmenilo, ze uz ani nemam prehlad. Musim si tu oblast podrobnejsie nastudovat. A co sa tyka toho feedbacku, tak suhlasim, pri niektorych predajoch mam aj ja dost 🙈

autor
23. máj 2025
@maminkadeticiek

Podla mna su zaklad fotky ktore zaujmu.Upratane,minimalisticky moderny dizajn

@maminkadeticiek len tie fotky najprv musi niekto vidiet 🙂. Jj su dolezite, suhlasim

maminkadeticiek
23. máj 2025

Jak vidiet?To je prvy predpoklad ze si ho bude chciet niejto pizriet osobne

autor
23. máj 2025
@maminkadeticiek

Jak vidiet?To je prvy predpoklad ze si ho bude chciet niejto pizriet osobne

@maminkadeticiek vidiet inzerat..

autor
27. máj 2025
@zic

Prenajom bytov v BA...

@zic ahoj. Chcem ti velmi pekne podakovat za tak podrobne tipy na inzerovanie👍. V nedelu som dala inzerat do 2 skupin a v pondelok rano bol byt prenajaty. Zasluzil by si si proviziu 😁

zic
27. máj 2025

Tesi ma, ze som dokazal pomoct 🙂