Kde nájsť cenovo dostupného neurológa v Bratislave?
Dobry den. Prosim poradte mi dobreho neurologa v Ba, kde nenecham celu vyplatu? Dakujem
@ad25 ved nájdi takého, ktorý je zazmluvnený s tvojou ZP
@anonym_3f5e9c to je rada za 5 korún. Akoby si nevedela, ako to funguje. Informuješ sa na VÚC, zdr. poisťovni, dostaneš kontakty. No a každý ti pľaskne dvermi pred nosom. Nových pacientov neprijímame! Autorka bohužiaľ, ak sa ti nedarí, len súkromne, prvé vyšetrenie asi tak 150 eur.
@anonym_3f5e9c to je rada za 5 korún. Akoby si nevedela, ako to funguje. Informuješ sa na VÚC, zdr. poisťovni, dostaneš kontakty. No a každý ti pľaskne dvermi pred nosom. Nových pacientov neprijímame! Autorka bohužiaľ, ak sa ti nedarí, len súkromne, prvé vyšetrenie asi tak 150 eur.
@anonym_e3b15e nie, neviem, si predstav . U nas to tak nie je. Da sa najst v poho lekar cez ZP a bez poplatkov. Nebyvame vsetky v tej chu...j Ba.
@ad25 vyhladaj si obvodneho neurologa
@ad25
Ja chodim na Bezrucovu, tento rok som bola 3 krat nabud uci tyzden idem znova zatial to bolo 90 euro.
https://www.poliklinikabezrucova.sk/neurologick...
V Bratislave je najst neurologa, ktory to neflaka a neplati sa tam, je takmer nemozne. Ano, poistovna da zoznam, ako dali kolegyni a ani jeden ju nezobral, lebo nebral uz novych pacientov. Vela ludi to riesi tak, ze ide mimo BA.
mne poradili matej novy strecnianska. mate niekto skusenost?
@anonym_bb7a6a chodila som k nemu v pohode clovek ,absolvovala som u neho vysetrenia aj liecbu
@anonym_e3b15e nie, neviem, si predstav . U nas to tak nie je. Da sa najst v poho lekar cez ZP a bez poplatkov. Nebyvame vsetky v tej chu...j Ba.
@anonym_3f5e9c prepáč neviem čo znamená chu... j Bratislave. 🙄 Dobrého neurológa nezoženieš len tak, ani v Malackách, Trenčíne, Žiline, Považskej Bystrici, Prievidzi, Banskej Bystrici, Orave, Martine, Poprade. A nielen neurológa 😉
@anonym_bb7a6a chodila som k nemu v pohode clovek ,absolvovala som u neho vysetrenia aj liecbu
@anonym_36ef24 dobre. tam sa plati pri kazdom vysetreni ci len to vstupne. nevies prosim, som novy pacient
@anonym_3f5e9c prepáč neviem čo znamená chu... j Bratislave. 🙄 Dobrého neurológa nezoženieš len tak, ani v Malackách, Trenčíne, Žiline, Považskej Bystrici, Prievidzi, Banskej Bystrici, Orave, Martine, Poprade. A nielen neurológa 😉
@anonym_e3b15e endokrinológ detto,
@anonym_bb7a6a o nom som pocula vela negativa. Staci si precitat recenzie. Ale 100 ludi, 100 chuti.
@ad25
Ja chodim na Bezrucovu, tento rok som bola 3 krat nabud uci tyzden idem znova zatial to bolo 90 euro.
https://www.poliklinikabezrucova.sk/neurologick...
@anonym_889c15 3x a 90? Na nete som citala, ze 69e jedno vysetrenie alebo tie ich rocne karty. A si spokojny, spokojna s dr?
@anonym_e3b15e endokrinológ detto,
@cacianka dobry endokrinolog na Slovensku neexistuje
@anonym_bb7a6a o nom som pocula vela negativa. Staci si precitat recenzie. Ale 100 ludi, 100 chuti.
@ad25 mne ho tu poradila doktorka z MKK

@ad25 ved nájdi takého, ktorý je zazmluvnený s tvojou ZP