Kde nájsť cenovo dostupného zubára v Bratislave?
Prosím vás kde chodíte k zubárovi v BA? Ja chodím do Family dental care, ale väčšinou tam nechám za plombu jeden zub 300-400e. Tak či by to šlo niekde aj za menej. 😀 Ďakujem
ano a ked som od nich odisla tak mi aj tak museli vsetko prerabat pretoze to bolo zle spravené )) uz by som tam v zivote nesla
Odporúčam Dr. Ostertaga, je na Lovinského, ma aj vlastný RTG, úžasný prístup, veľký profik
My chodime do Dently, su v Skyparku. Akoze lacni nie su ani oni, ale taku sumu som tusim za plombu neplatila.
Ja chodim do Pressburg Dental House, 3-ploskova plomba 90 € (vratane kofferdamu a injekcie) a perfektny pristup.
Môžem odporúčať v Dúbravke ambulanciu Risorius. Cenovo okolo 90-120 za zub, som maximálne spokojná. Na úvod spravia vyšetrenie a predbežný plán opráv zubov aj s cenami pošlú na mail. Viete si potom aj sami mierne menežovať, ktorú opravu kedy, aj podľa financií.
Ďakujem baby za inšpirácie, popozeram sa kam by som šla 😊
Hľadám zubára tiež si nechám poradiť.Ja som pozerala x cenníkov písala mail asi 20 väčšina už neberie pacientov zatiaľ som vybrala vo Vajnoroch zdr.stredisko má ukrajinské meno, ale je už dlho na SK skús pozrieť má 2 ambulancie Vajnory a Biel

300-400 eur za plombu, aj v prípade medzizubneho kazy je strašne veľa. Čo máš všetko na účte?
S takými peniazmi čo tam nechavas to bude lacnejšie takmer všade, čo si vyberies.
Ono je dôležité, aby si vedela začo priplacaš v zubnej ambulancii. Chceš mať k dispozícii nonstop techniku - mikroskop, RTG, CT, korunky na počkanie. A služby typu: rýchle riešenie akútneho problemu, termíny bez čakania, služby recepcie.
Samozrejme výdavky na zuby vieš znížiť o polovicu aj o viac, avšak odrazí sa to na technike v ambulancii a služieb.
I