Kde nájsť dobrého zubára pre deti v Bratislave?
Ahojte mamičky, mám 9 mesačného syna a má 2 zúbky. Pomaly sa obzerám po zubárovi, keďže by som určite do roka chcela absolvovať prvú prehliadku. Poraďte kde máte dobré skúsenosti a majú zmluvu so Všeobecnou ZP. Preferujem Dúbravku, Lamač, DNV a tieto smery, ale nebránim sa aj iným mestským častiam ak sa nám zapáči.
Videla som samozrejme na IG Stomatorodinku, ale to sa mi zdá moc drahé 😌. Ďakujem!
Stomatorodinka je top a stoji za kazde jedno € co sme tam nechali (Nemaju zmluvu so ziadnou poistovnou) Ja som si myslela ze mam super detsku zubarku pokial nenastal prvy problem a to uz nedala, dcera mala z nej traumu a dalsi dvaja zubari ju oznacili za neosetritelnu. Jedine v stomatorodinke nas neodmietli a s dcerou pekne pracovali, ako jedna z mala klinik pouzivaju raksky plyn (v najhorsom aj celkovu narkozu). Pri synovi som nad inou klinikou ani neuvazovala.
Risorius, dcéra bola už dvakrát preventívne, má dva roky. Odporúčam ale hlavne dieťa pripraviť na zubára. U nás fungujú knihy, vďaka tomu si nechala druhýkrát pozrieť aj zuby.
@nattyond Suhlasim stomatologicke centrum Rodinka je vyborne.
Stomatorodinka alebo Adam Zubny lekar
Stomatorodinka je top topka. Perfektný prístup, komunikácia personálu s deťmi na vysokej úrovni tak, že deti sa tam aj tešia. Nemajú zmluvu s poisťovňami, ale napriek tomu to stojí za to.
PS: nové ambulancie sú moderné a pre deti aj perfektne vybavené.

@nattyond Prosmile napr. Aj keď každý zubár je fajn, len pokial chodíš na preventivky.