Kde nájsť dobrú kožnú ambulanciu v Bratislave?
Prosim vás poraďte mi kožnú v Bratislave kde mi urobia ster kože pod mikroskopom bez toho aby tarali jedno cez druhé že sa to nedá.Uz som bola u 4 kožných a všade len vyhodene peniaze.Deti majú ťažký ekzém,manžel tiež ja vyrážky,vôbec netušíme či sú to parazity,bakterije,alergije,plesne..Mne jedna hovorí tak druhá tak bez toho aby sa pozreli pod mikroskopom alebo ešte ako sa to dá a na isto mi povedali aký máme problém,ale iba hádajú ..Tak vás poprosím poradte mi najlepšiu kožnú ktorá mi to vie urobiť a poriadne zaplatím aj zlatom
@anonym_autor Skusali ste uz Denisu Dostalovu? Berie deti aj dospelych. Ja ked som k nej prisla cela flakata po porode, tak robila vysetrenia, dokym nezistila, co to je. Pomohla mi uz viackrat s roznymi problemami.
Mne kamoška vychvalila MUDr Jána Polakovičová, Ružinov niekde. Mala veľké problémy, urobila odbery, aj na klinike jej vybavila väčšie odbery, chodila na bioliecbu do Trnavy
@anonym_autor MUDr. Skutilova v podunajskych biskupiciach, ale teda s najvacsou pravdepodobnostou budes za vysetrenie platit. Ak sa nieco nezmenilo, tak na poistovnu berie len tych, ktori pridu s vymennym listkom od dr. z jej obvodu.

Detská kožná čarska v Petržalke je veľmi ochotná, skúste sa jej ozvať a rovno aj napísať že na prvom vyšetrení chcete stery. Podľa mňa problém mať nebude. Ale dospelých nelieči. Pre dospelých sa mi ešte nepodarilo nájsť lekára hradeného z verejného zdravotníctva ktorý by ma zobral 🤷