icon

Kde nájsť najlepšie kurzy varenia v Bratislave?

1. feb 2025

Bolo ste na kurze varenia? Pozerám že sú viaceré. Kde odporúčate? 🙂 koľko tam bolo účastníkov v skupinke?

muchotrafka298
1. feb 2025

Ano bola som na viacerych. Konkretne co Ta zaujima? Ja som bola v Chefparade a potom aj na kurzoch pecenia v Giraffe bakery.
Vacsinou sa tam vari vo dvojiciach, bud s niekym prides (kazdy ucastnik si to musi zaplatit to miesto, neda sa, ze ty prides s dalsim co nezaplatil) alebo tam si najdes partaka/partacku. Varenie vyzera tak, ze dostanes recept, je tam kuchar, ktory na to vsetko dozera, ukaze ti rozne triky, ze co robit lepsie a podobne.
Nemusis mat ziadne skusenosti s varenim alebo pecenim, pomozu Ti.
Mas tam v cene nealko napoje a recepty co sa tam varia dostanes bud na mieste alebo potom Ti ich poslu emailom.
Kurzy v Chef parade su vacsinou pre 12 ludi, v Giraffe bakery nas bolo vzdy maximalne 6.

autor
1. feb 2025

@muchotrafka298 ďakujem 🙂 a jedla sa tam predpokladám ochutnávaju potom 😀

muchotrafka298
1. feb 2025

Ano, to co si navaris si tam zjes. Ked som bola na kurze pecenia, tak to sme tam nejedli, brali sme si to domov.

nelka93
2. feb 2025

Ja som bola v Svätom juri na škola varenia pre gurmánov. A skvele to bolo 🙂 ale záleží akú skupinku ľudí vychytas, lebo niektorí nevedeli ani cibuľu krájať 🙂 čiže to trochu zdrziavalo. Jedlo sa potom naserviruje a zje 🙂

lady083
3. feb 2025

Ja som bola v chefparade, to bolo ok a teraz ideme do sv jura, kamarati tam boli a velmi sa im to pacilo.