Kde nájsť najlepšie kurzy varenia v Bratislave?
1. feb 2025
Bolo ste na kurze varenia? Pozerám že sú viaceré. Kde odporúčate? 🙂 koľko tam bolo účastníkov v skupinke?
autor
•
1. feb 2025@muchotrafka298 ďakujem 🙂 a jedla sa tam predpokladám ochutnávaju potom 😀
Ano, to co si navaris si tam zjes. Ked som bola na kurze pecenia, tak to sme tam nejedli, brali sme si to domov.
Ja som bola v Svätom juri na škola varenia pre gurmánov. A skvele to bolo 🙂 ale záleží akú skupinku ľudí vychytas, lebo niektorí nevedeli ani cibuľu krájať 🙂 čiže to trochu zdrziavalo. Jedlo sa potom naserviruje a zje 🙂
Ja som bola v chefparade, to bolo ok a teraz ideme do sv jura, kamarati tam boli a velmi sa im to pacilo.

Ano bola som na viacerych. Konkretne co Ta zaujima? Ja som bola v Chefparade a potom aj na kurzoch pecenia v Giraffe bakery.
Vacsinou sa tam vari vo dvojiciach, bud s niekym prides (kazdy ucastnik si to musi zaplatit to miesto, neda sa, ze ty prides s dalsim co nezaplatil) alebo tam si najdes partaka/partacku. Varenie vyzera tak, ze dostanes recept, je tam kuchar, ktory na to vsetko dozera, ukaze ti rozne triky, ze co robit lepsie a podobne.
Nemusis mat ziadne skusenosti s varenim alebo pecenim, pomozu Ti.
Mas tam v cene nealko napoje a recepty co sa tam varia dostanes bud na mieste alebo potom Ti ich poslu emailom.
Kurzy v Chef parade su vacsinou pre 12 ludi, v Giraffe bakery nas bolo vzdy maximalne 6.