Kde nájsť odborníkov na zubné strojčeky pre dospelých?
ahojte, prosim vas ma niekto urobeny prieskum ambulancii kde a za kolko robia strojceky pre dospelych? Moznosti je kopec a ja neviem fakt kam volat skor 🙂
Chcela by som doktora ktory objektivne zhodnoti stav a navrhne najlepsiu liecbu. Napriklad som nasla v zlavomate Family dental care na neviditelny strojcek, avsak v ich ponuke nevidim zeby robili aj inaksie cize ratam ze budu navrhovat len ten..
Dali niekohomu v dospelosti aj len vyberaci na noc? Moj problem nie je velky, rada by som ak by bola zvazena aj tato moznost...
Ako ste zacali hladat vy? Boli ste na viacerych miestach a rozhodli sa podla pocitu/ceny?
Za kazdu radu a odporucanie velmi dakujem
Ja som vlani v decembri zacala vo family dental a ako vy,som nemala velke problémy so zakrivenim zubov,tak som aj v juli liečbu ukončila s tým ze mi ostali uz iba nočné dlahy...ja nemozem povedať jedno zle slovo na kliniku
@ktobytobolpovedal dakujem pozriem
@nairobi a aku liecbu ste mali? Neviditelnym? Aka bola cena ak smiem poprosit
Ano, invisalign som mala a nebanujem,,,stalo ma to vlani cca 3200€,,, platí sa po častiach
@nairobi vdaka 🙏
Ja nosím Invisalign už vyše 2 rokov (náročnejšia liečba) a tiež stál okolo 5000e, platilo sa po častiach. Po ukončení liečby sa nosí v noci. ;)
@glamorous55 ano aj ja som tazsi pripad. Mne dokonca povedala, ze 3 roky 🤷♀️ a dalsie 3 roky v noci 🫣 no als co uz no
@glamorous55 dakujem, a kde ste si dali robit?
Ja som uz roky dozadu nosila cisto nocny strojcek. Mala som aj krive zuby ale riesila som zly zhryz. Vtedy som mala 25r ked som ho zacala nosit. V mojom pripade by iny strojcek nepomohol. Ja som chodila k obycajnej celustnej doktorke na ruzinovskej poliklinike. Ona robila aj klasicke strojceky co su na stalo. Asi nerobi tie moderne ako sa robia na klinikach ale ani si za to nepytala tolko penazi. Zaplatila som len strojcek a 8r som chodila na kontrolu a ziadne peniaze navyse.
@miruska_m1 dakujem, nahodou jej meno si nepamatate?
Mudr kosturova. Bk dent tusim
Invisalign 3300e v KNM
@ktobytobolpovedal môžem sa ťa opýtať prečo si tazsi pripad? Máš extrémne krivé zuby, či? V mojom okolí to mali 2 kamošky a obe Invisalign nosili len rok
@petracandle krive ani nie…teda spodne viac… hore mam krivy len jeden…Ja mam problem s hryzom a sankou… cele sa mi to bude musiet poposuvat 🤷♀️ syn to zdedil po mne. Ale kedze sme to podchytili v detstve, tak ma len nocny…
Pre mna stastie, ze mi nebudu musiet nic trhat
@maminkadeticiek co je KNM?

Ja som bola akurat vcera na konzultacii u dr.Pitekovej… chodi mi k nej aj syn (ten ma nocny)… neviditelny mi nacenila na 4900€ a keramicky na cca o 1000€ menej. Tak sa rozhodujem… oni tam robia vsetko