Kde nájsť opatrovateľku pre deti v Karlovej Vsi?
Ahojte,
Prosim kde ste nasli opatrovatelku pre deti , okolie karlova ves. Pripadne ozvite sa mi priamo ak tu nejake ste. Hladam niekoho na par hodin do tyzdna a do buducna aj cez prazdniny. Dakujem
@novyzivot123 môžem vám odporučiť pani Neischlovú, má po 60tke celý zivot sa venuje prakticky len opatrovaniu detí byva v dubravke. Neviem ake máte požiadavky…
@novyzivot123 môžem vám odporučiť pani Neischlovú, má po 60tke celý zivot sa venuje prakticky len opatrovaniu detí byva v dubravke. Neviem ake máte požiadavky…
@nataliaviktoria dakujem krasne, mozete mi dat na nu email? Cislo? Mne ide skor o to ze buduce leto aby mal kto byt s detmi cez den, a preto by som chcela obcasne strazenie uz teraz zacat aby si s nou deti budovali vztah. Dakujem
@novyzivot123 aiy je vek detí?
@novyzivot123 aiy je vek detí?
@klotildabazarik 1,5 a 4.. zatial mi ide viac menej len o spoznavanie pripadne strazenie deti na zahrade na 2 hod kym ja porobim nieco v dome
@nataliaviktoria dakujem krasne, mozete mi dat na nu email? Cislo? Mne ide skor o to ze buduce leto aby mal kto byt s detmi cez den, a preto by som chcela obcasne strazenie uz teraz zacat aby si s nou deti budovali vztah. Dakujem
@novyzivot123 ano samozrejme, 0907756335 ☺️

@novyzivot123 Skus napisat poziadavku a koho presne hladas, dni, casy, atd. do skupiny Opatrovanie deti Bratislava a okolie na Facebooku. Ja som tam nasla a aj kamaratka. Do Karlovky tam zeny casto hladaju opatrovatelku.