Kde nájsť pekné výhľady v Bratislave a okolí?
Viete prosím odporučiť nejaké pekné a autom dostupné výhľady v rámci Bratislavy a blízkeho okolia? Vyslovene niečo také kde sa dá sedieť v aute a užívať si výhľad na mesto alebo nejakú peknú panorámu a kde je kľud. Ďakujem 😘
Autom a vyjst schodami na Slavín, Hrad...
Priamo autom Braunsberg nad Hainburgom, alebo rozhľadňa Konigswarte na kopci oproti krížom, ale to treba auto nechať dolu v dedine a odtiaľ pešo🙂
Alebo zaparkovať v ulici pod Sandbergom a kúsok pešo zo Sandbergu v DNV je tiež skvelý výhľad.
Na tie najkrajšie výhľady v okolí Ba sa ale fakt nedá ísť autom - našťastie 🙂)
za intrakmi v mlynskej doline hore. vyhlad na karlovku
Aj na Kolibe, ale nie až úplne hore tam kde sú nové bytovky
@anonym_autor Kamzik, veza hore, je tam aj bufet a aj otacajuca sa restauracia.
Bratislavsky hrad, super vyhlad na viacere strany.
Slavin.
Rozhladna Konigswarte nad dedinkou Berg, vidno ju aj z Noveho mostu a z Petrzky.
treba na nu ale peso, auto nechat dolu v Bergu. vidno odtial BA pekne. aj dunaj...
Koliba - pozri mapu kde sa tam da....
Hore na streche restauracie UFO sa mi vhlad paci, ale sediet sa tam moc neda.
Hrad Devin alebo este vyssie nad nim Devinska kobyla, ma viacero miest s vyhladom
a ta zelezna rozhladna co tam je, k nej sa vraj da ist aj peso z Karlovky
Autorka, predpokladam, ze chces sediet v aute a mat sukromie 😁 z toho mi vychadzaju tie intraky v mlynskej
ja si tiež myslím že dámy vyššie to nepochopili úplne správne s tým súkromím v aute a úplne zle radia prechádzky 😂😂
ja si tiež myslím že dámy vyššie to nepochopili úplne správne s tým súkromím v aute a úplne zle radia prechádzky 😂😂
@deedol
@zuzanka.zuzu hej no tak máte pravdu baby, prechádzať sa práve nechceme 😂🫣
@anonym_autor Zlaté piesky, výhľad z auta na jazero. Vjazd oproti Kon-rad/Terno z Cesty na Senec nenápadná odbočka medzi stromami priamo k jazeru.

@anonym_autor parkovisko Tyršák