icon

Kde nájsť samostatný tenisový kurt v Bratislave alebo Šamoríne?

magdalenka1302
24. apr 2025

Dobrý deň,viete mi prosím poradiť v BA alebo Šamorín a okolie tenisový kurt, samostatný? Ďakujem

danica2711
24. apr 2025

@magdalenka1302 čo znamená "samostatný"?

magdalenka1302
autor
24. apr 2025
@danica2711

@magdalenka1302 čo znamená "samostatný"?

@danica2711 nie sú 2 alebo 4 v 1 areály

danica2711
24. apr 2025
@magdalenka1302

@danica2711 nie sú 2 alebo 4 v 1 areály

@magdalenka1302 síce nechápem, prečo, ale také sa nájdu skôr v školách, v športových kluboch nie. V školskom areáli (nie areály) treba ale rátať s tým, že kurt nie je špičkovo udržiavaný a neviem, či ich školy prenajímajú

magdalenka1302
autor
24. apr 2025
@danica2711

@magdalenka1302 síce nechápem, prečo, ale také sa nájdu skôr v školách, v športových kluboch nie. V školskom areáli (nie areály) treba ale rátať s tým, že kurt nie je špičkovo udržiavaný a neviem, či ich školy prenajímajú

@danica2711 tak ja neviem, nepýtala som sa, či niekto chápe, či nechápe...gramatické okienko máš tiež za sebou-ešteže máš automatické prepisovanie /ach také čosi zamenila y/i /...a pýtala som sa, či mi vie niekto poradiť...čiže čítanie s porozumením a vyjadriť sa k téme. Ale rátať treba s kadekým, že áno...

danica2711
24. apr 2025
@magdalenka1302

@danica2711 tak ja neviem, nepýtala som sa, či niekto chápe, či nechápe...gramatické okienko máš tiež za sebou-ešteže máš automatické prepisovanie /ach také čosi zamenila y/i /...a pýtala som sa, či mi vie niekto poradiť...čiže čítanie s porozumením a vyjadriť sa k téme. Ale rátať treba s kadekým, že áno...

@magdalenka1302
1. Sme na fóre, kde môžem napísať svoj názor aj bez tvojho povolenia.
2. Gramatické chyby neznášam, ak máš automatické prepisovanie, prečítaj si text po sebe, kým ho odošleš. Robí sa to z úcty k čitateľom/respondentom.
3. Poradila som ti školy, čiže to bolo k téme.
4. Áno, treba rátať s kadekým, kto sem píše otázky.

blumie
24. apr 2025
@magdalenka1302

@magdalenka1302 ahoj, chodim v BA okolo takeho na Pristavnej ulici vedla pumpy Jurki, ale netusim ako sa prenajima. Pravdepodobne patri priamo pumpe a je v celkom dobrom stave.
Tenisové kurty Jurki https://g.co/kgs/hH6nz1L

Aha tak pardon, teraz pozeram, ze su tam dva. Ale takmer nikdy nie je obsadeny ani jeden z nich. Skus pozriet.

magdalenka1302
autor
24. apr 2025
@blumie

@magdalenka1302 ahoj, chodim v BA okolo takeho na Pristavnej ulici vedla pumpy Jurki, ale netusim ako sa prenajima. Pravdepodobne patri priamo pumpe a je v celkom dobrom stave.
Tenisové kurty Jurki https://g.co/kgs/hH6nz1L

Aha tak pardon, teraz pozeram, ze su tam dva. Ale takmer nikdy nie je obsadeny ani jeden z nich. Skus pozriet.

@blumie ďakujem veľmi pekne😊 Idem to pozrieť

magdalenka1302
autor
Autor odpoveď zmazal
magdalenka1302
autor
24. apr 2025
@danica2711

@magdalenka1302
1. Sme na fóre, kde môžem napísať svoj názor aj bez tvojho povolenia.
2. Gramatické chyby neznášam, ak máš automatické prepisovanie, prečítaj si text po sebe, kým ho odošleš. Robí sa to z úcty k čitateľom/respondentom.
3. Poradila som ti školy, čiže to bolo k téme.
4. Áno, treba rátať s kadekým, kto sem píše otázky.

@danica2711 😂😂😂 ty si iný pacient