Kde nájsť školu šmyku v okolí Bratislavy?
Ahojte, mate za posledný rok - dva skúsenosti so školou šmyku niekde v okolí BA? Pozerala som v Trenčíne a v Patchfurte, ešte viem o Slovakia ringu. Je to darček pre pomerne skúseného šoféra, ale toto by ho vraj potešilo.
Nic blizsie k BA nie je (manzel bol uz viackrat a riesil to) 🙂
a nemôže ísť tam kde to je?
a nemôže ísť tam kde to je?
@babushkaem
@petamich
@biba_18 trochu mi pozmenili názov a dáva to iný podtón otázke. Vzdialenosť do 100 km je v pohode, skôr mi išlo o konkrétne skúsenosti. Či niekto alebo jeho blízky za posledné obdobie boli na slovakiaringu alebo na ostatných menovaných, či pripadne existuje aj iné... ako sa im kde páčilo a pod.
@anonym_autor ja som z KE a synovi som zaplatila trenčín. on je spoko ...
@babushkaem
@petamich
@biba_18 trochu mi pozmenili názov a dáva to iný podtón otázke. Vzdialenosť do 100 km je v pohode, skôr mi išlo o konkrétne skúsenosti. Či niekto alebo jeho blízky za posledné obdobie boli na slovakiaringu alebo na ostatných menovaných, či pripadne existuje aj iné... ako sa im kde páčilo a pod.
@anonym_autor no ja som bola iba na slovakia ringu a je to super, bola som viac krat v ramci akcie, co tam kazdorocne mavame
@babushkaem
@petamich
@anonym_autor manzel bol aj aj ale viac sa mu (z nejakeho dovodu) pacil Slovakia Ring

ja som bola par krat na slovakia ringu a super, neviem, ci je nieco blizsie BA