icon

Kde nájsť športové aktivity pre 4-ročného?

jarulienka121
24. jan 2025

Ahojte prosím poraďte mi,kde by som mohla môjho 4 ročného zapísat na basketbal alebo na plávanie.Ma 4 roky basketbal mu krásne ide a taktiež miluje plávať.Len basketbal som nenašla pre 4 ročného Viete mi poradiť ? 🙂

pribinak
24. jan 2025

V BA máš viacero plaveckých škol pre deti, v Petržalke je Plavecká akadémia alwbo Plavanie Nemo, ale výborný klub je napr Orca

Basket pre 4 ročného asi nenájdeš. V tomto veku majú deti ešte deravé ruky a o počítaní krokov nemôže byt ani reči

pralinka86
24. jan 2025

Plavecka akademia je fajn napr . A ten basket neviem ci najdes pre taky vek.. mozno skor nejaku vseobecnu pohybovu pripravu.cca v marci by mohli začat posledne kurzy na tento skolsky rok, tak popozeraj v okoli

danica2711
24. jan 2025

basketbal pre 4-ročného? To je príliš skoro. Píšeš, že basketbal mu ide, tým myslíš čo? Hádzanie hračkovej lopty do smeťového koša? Lebo s normálnou basketbalovou loptou si neporadí. Vydrž, kým začne aspoň chodiť do školy a potom sa popýtaj v basketbalových kluboch (ale len v prípade, že ste obidvaja rodičia vysokí, inak ho ani nezoberú) alebo hľadaj Basketball for fun, myslím, že v BA sú také kluby, ale tak 1 - 2

jarulienka121
autor
24. jan 2025

@danica2711 vôbec,on normálne také koše hádže do kosa (normálneho čo je na ihrisku)z basketbalovou Loptov,síce nie tou dospelackov ale takou mensov(určenu na basketbal)a tiež chytá krásne loptu..som videla že taký basketbal existuje pre menšie deti, ale iba na Východe,tu v Bratislave iba od 6 rok.Tak skúsime zatiaľ iba to plavecké 🙂

jarulienka121
autor
24. jan 2025

@pralinka86 oki pozriem ďakujem pekne 😊

lucik194
25. jan 2025

pozri priamo plavecke kluby
azeta, orca, delfin nemo. viac ako 6-7 ks ich nie je.

pozerala by som podla mc kde byvate a kde su bazeny . nech netravite hodinu v aute . vsetky velke kluby plavu v 25 m bazenoch.

treningy byvaju pre male deti vacsinou 2x tyzdenne.v klube vies zacat plavat hocikedy, zaradia ho medzi malych zaciatocnikov.