icon

Kde nájsť súkromné proktologické centrum v Bratislave?

6. jún 2025

Prosim ma niekto skúsenosť dajte mi typ kde v BA navštíviť súkromné proktologicke centrum?

nika11103
6. jún 2025
katuska147852
6. jún 2025

Ja som bola minulý rok v Proctocare. Doktor Karim Masalkhi. Mal dobre recenzie na internete. Za mna mozem potvrdit, aj ked ja som absolvovala iba to vstupne vysetrenie. Vysetrenie prebiehalo citlivo, s uctou, pan doktor mi zodpovedal na vsetky moje otazky, poradil. Platila som 80 eur za vstupné vysetrenie. Cele aj s konzultaciou to trvalo asi 15 minut. Veľmi som sa vyšetrenia bála, nakoniec to bolo rýchlejšie ako som čakala.

autor
7. jún 2025
@katuska147852

Ja som bola minulý rok v Proctocare. Doktor Karim Masalkhi. Mal dobre recenzie na internete. Za mna mozem potvrdit, aj ked ja som absolvovala iba to vstupne vysetrenie. Vysetrenie prebiehalo citlivo, s uctou, pan doktor mi zodpovedal na vsetky moje otazky, poradil. Platila som 80 eur za vstupné vysetrenie. Cele aj s konzultaciou to trvalo asi 15 minut. Veľmi som sa vyšetrenia bála, nakoniec to bolo rýchlejšie ako som čakala.

@katuska147852 Dakujem , ako rýchlo si dostala termín?

katuska147852
30. jún 2025

Prepáč, odpovedám až s odstupom času. Termín som dostala hneď. Volala som tuším vo štvrtok a na vyšetrení som bola nasledujúci pondelok. Boli by ma zobrali aj nasledujúci deň, ale za to sa tuším platilo 100 eur za vstupné vyšetrenie. Jednoducho ak sa potrebuješ dostať hneď, resp. aj v daný deň. Ja keďže som nešla hneď som teda platila o niečo menej.