icon

Kde nastreliť náušnice štvorročnej dcére?

21. jan 2025

Ahojte dcéra sa rozhodla ze chce nausnicky, kde ste nechali v takomto veku nastreliť prepichnut ? A aké nausnicky ste dali ? Priznám sa celkom nechápem tie nausnicky ktoré ako by visia okolo uška našla som väčšinou take na nete, nedá sa to ľahšie potiahnuť jak obyčajne bodky ? Kludne dajte fotky aké máte a akou metódou ste dali spraviť. Budem rada

ukgirls
21. jan 2025

moja ma nastrelene takze srobovacie.. ma z titanu kedze ma alergiu .. v jednom uchu ma 2- tu druhu ma v tatovacom salone kde jej hypoalergennu nausnicu dali ihned .. u nas vysiace mat nemoze kvoly skole kde je to zakazane ...

lienka.7
21. jan 2025

@autorka nastrelia ti tzv.puzetky (ci uz kvietok, gulicka alebo co si vyberieš). Tie mas 3 týždne tuším a potom môžeš vymeniť. Ako malej mi uši prepichovali a dali mi hneď tie klasické detske "vysiace" náušnice.
Za mňa určite nastrelit, je to sekunda.

jvasenka
21. jan 2025

baby a vaše deti nastrelenie nebolelo? vedia nastreliť aj obe uška naraz?

kris_tin257
21. jan 2025

@jvasenka nastrelenie je sekunda, robia obe uši naraz, dcére robili keď mala 10 mesiacov, kým sme odišli z nemocnice (ulk pri drazdiaku) už si ani nepamätala že jej niečo robili 😊

jvasenka
21. jan 2025

@kris_tin257 moja ma 5r takže si to nejaký čas pametat bude😀 len ak jej to neurobia naraz bojím sa že už druhé si urobiť neda

kris_tin257
22. jan 2025

@jvasenka 5 ročná už chápe, treba jej vysvetliť, je to sekunda naraz sa to nedá robí to jedna doktorka 😊

jvasenka
22. jan 2025

@kris_tin257 to prvé by si dala ale podľa mňa už druhé nie..vysvetliť pochopí ale i tak urobi opacne 😂 😏

corola
26. jan 2025

Ja som davala dcere ked mala asi 6-7 rokov. Boli sme u orl lekarky v Raci na Tbiliskej, tusim mudr Karin Horváthovej. Bola som velmi spokojna, nastreluje obe usi naraz, precizne pozerala aby dala rovnako dierky. Vysvetlila starostlivost a preventivne nam aj vypisala atb masticku keby bol problem. Nausnica, ktora sa na zaciatok nastreluje je v cene a tam sme si vyberali vzor. Po case sa to meni za normalnu nausnicu