Kde robia chutné torty v Petržalke a okolí?
Kde robia dobre torticky prosím? Okolie BA/Petržalka. Ďakujem
Citycakecompany v Ovsišti. Ale nemajú predajňu, iba výrobu a vieš si tortu vyzdvihnúť v Ovsišti. Alebo potom Lucette Patisserie, oni majú aj cukráreň.
V Rusovciach Koolace. Mrkvova torta je neskutocna.
Námestie Hraničiarov cukráreň
@marcellka32 labužník?
@anonymes áno, pani robí čerstvé torty a veľmi chutné, žiadne ťažké plnky
@marcellka32 labužník?
@marcellka32
@anonymes neviem ako je teraz na tom Labuznik, kedysi mali uplne super kolace. Isla som tam potom fakt po strasne dlhom case a nedalo sa to zrat. Strasne umele, slahacka uz nebola slahackou, privela farbiva kadejakeho... Zmenilo sa nieco opat a vstupili si do svedomia a zacali opat robit poctivu pracu, ci?
@marcellka32
@anonymes neviem ako je teraz na tom Labuznik, kedysi mali uplne super kolace. Isla som tam potom fakt po strasne dlhom case a nedalo sa to zrat. Strasne umele, slahacka uz nebola slahackou, privela farbiva kadejakeho... Zmenilo sa nieco opat a vstupili si do svedomia a zacali opat robit poctivu pracu, ci?
@julia_romeo ma to iný majiteľ, dcéra pečie aj predáva tam, veľmi chutné, ľahké krémy v koláčoch
@julia_romeo ma to iný majiteľ, dcéra pečie aj predáva tam, veľmi chutné, ľahké krémy v koláčoch
@marcellka32 áno, to som nevedla. V minulosti som im dala viackrát šancu, ale nedalo sa to jesť, totálne umeliny. Pôjdem teda dnes vyskúšať, keď to majú iní majitelia. Zajtra dám info, či chutilo 🙂
@marcellka32 áno, to som nevedla. V minulosti som im dala viackrát šancu, ale nedalo sa to jesť, totálne umeliny. Pôjdem teda dnes vyskúšať, keď to majú iní majitelia. Zajtra dám info, či chutilo 🙂
@uctovacik123 ano daj prosim, sama som zvedava...
@julia_romeo
@uctovacik123 dajte vediet, nam doniesli odtial kolace cca 2 mesiace dozadu, neviem ci odvtedy sa zmenil majitel ci nie, ale nam vobec nechutilo. Co ostalo som aj zahodila do kosa, ked odisla navsteva.
@anonymes cukrari.sk na Topolcianskej v Petržalke.A potom v Rusovciach spomínaná cukráreň Koolace, asi naozaj take 2 cukrárne odkiaľ zákusky vždy chutia.Pokial mate auto a nie je Vám to ďaleko, tak v Pezinku na námestí cukráreň Harlekyn.Je fantastická, ked som tam tak objednávam a beriem domov.Taku cukráreň v Bratislave nemáme.
@marcellka32
@julia_romeo súhlasím s Tebou,bývam neďaleko.. je to hrozné..uz 2x som dala šancu..des
@uctovacik123 ani nemusíš.. ani nepriateľovi by som.odtial koláč nedala
@uctovacik123 ani nemusíš.. ani nepriateľovi by som.odtial koláč nedala
@janicast ale vraj sa zmenila majitelka tak to mozno nie je take zle... aj na google maju celkom fit recenzie
@janicast ale vraj sa zmenila majitelka tak to mozno nie je take zle... aj na google maju celkom fit recenzie
@julia_romeo sú tam tie isté koláče.ako.predtým..týždeň.dozadu som bola,uz fakt nepôjdem
@julia_romeo sú tam tie isté koláče.ako.predtým..týždeň.dozadu som bola,uz fakt nepôjdem
@janicast tak je to jasne... dikes 🙂
@janicast tak je to jasne... dikes 🙂
@julia_romeo jeden jediný sa dal zjesť..špic
@anonymes Dobrý deň, ak ešte hľadáte skuste mamičku z Ružinova má aj stranku na insta a fb Sweet Queen. Pečie veľmi chutne a ceny mi prídu tiež v pohode.

Potrebujem na krst.