icon

Kde robia prirodzené pery v Bratislave?

23. nov 2022

Ahojte, rozmyslam nad vyplnom pier, ale bojim sa od toho, ze budu umele, skarede, velke, kacacie.

Ja by som chcela iba jemne, ako ked som bola tehotna a opuchli mi pery 😅😅😅

Strana
z3
zoeazari
23. nov 2022

Tak v prvom rade,ak si ešte nikdy kyselinu v ústach nemala a aplikujú ti 1ml,tak zabudni na to,že ich budeš mať veľké ako kačica.Ja mám v ústach už 3ml a stále sú úplne prirodzene…

luccija
23. nov 2022

Nebude take, tie zeny ich take chcu🙂moja kamaratka ma take, ze by nikto nepovedal, ze su s vyplnou, ale prve dni musis ratat, ze budu vacsie

jenn7
23. nov 2022

Aj ja sa chystam buduci rok. Zatial moj vyber padol na Pallovu.

sara07
23. nov 2022

tak je rozdiel ked si dáš 10 ml a rozdiel 3 ml
dost podstatny
aj tá 3 ml sa dá rozdelit na dve dávky, a po 3 týždnoch dopichnu čo kde treba ,asi tak po 7 -12 dnoch sú také aké ostanu a obnovuješ ich raz za pol roka raz za rok
to nie je že si dáš napichnut a také ti ostanu ako pri operácii
vie to pekne zdvihnut klesajuce kutiky, proste môžeš mat pery ako si mala v 20 nič viac ,nemusíš mat mega pery vôbec

gabika0825
23. nov 2022

Eveclinic mudr Kevicka 👍🏼

mamulik10
23. nov 2022

@zoeazari 3ml ufff to je ozaj nic... 🙆‍♀️ ja mam v perach cca 10ml a su normalne.. takže veľmi
dlha cesta a veľmi financne aj náročná 😏

marcellinomio
25. nov 2022

@mamulik10 Ale nedáva ti 10ml naraz. Myslela so celkovo 10 ml ze?

sara07
25. nov 2022

@marcellinomio ja mám 3mm a úplne mi to stačí , som max spokojná síce za pol roka pôjdme znova ale stačí mi
záleží kolko ti aj doporuči mudr, či treba viac na kutiky alebo boky atd ... alebo len samotné pery

marcellinomio
25. nov 2022

@sara07 Ja potrebujem hlavne na podvihnutie kútikov. A neviem či nite by neboli vhodné? Ale to sa dr. Popytam keď pôjdem 😊

ankare
25. nov 2022

@zoeazari úplne prirodzené? Sorry, ale na 1. pohľad vidno, že ich máš napichane. 🤷

ankare
25. nov 2022

@mamulik10 normálne??? To si robíš srandu? 🤣🤣🤣

vikiki29
25. nov 2022

@ankare 😅😅😅

mamulik10
26. nov 2022

@ankare musis byt riadne zúfalá ked mas potrebu si robit screen mojich fotiek a vkladať ich sem? 🙄🙏 Uboha žena naozja

jenn7
26. nov 2022

@mamulik10 nechap ma zle, kazdy nech si ma, co sa mu paci, ale myslim, ze autorka prispevku netuzi presne po takychto perach ako mas ty. Ze tebe vyhovuju je uplne v poriadku. Ja sa tiez chystam na buduci rok, ale viac ako 2 ml to nebudu urcite. Ja ani nie som ten typ, ktoremu by pristali velke pery.

mamulik10
26. nov 2022

@jenn7 nechapem Ta zle práve naopak. 100 ludi 100 chuti niekto rad prirodzenosť niekto rad velke pery 🙏 len mi príde smutne ze v dnešnej dobe sa nájdu zeny ktoré majú potrebu toto robiť a honit si ego a niekoho zosmiesnovať. To je cele 🙏 každý nech si dá co sa mu paci. A navyše ja som reagovala na príspevok nie autorky ale jednej holky ktorá tu pisala ze ma uz neviem koľko ml... to je jedno. Ta fotka je stara uz zopár rokov a na pery som nebola uz 2 roky 🙏

ankare
26. nov 2022

@mamulik10 fajn,že si si zmenila fotku, ale ani tieto pery nie sú normálne, ako si ich Ty nazvala. 🤷 A ak sa hanbíš za svoje fotky, tak ich sem jednoducho nedávaj. 😉

ankare
26. nov 2022

@mamulik10 a ja Ťa nezosmiesnujem, len reagujem na Tvoje "objektívne" zhodnotenie,že máš normálne pery. No nemáš. Každý na 1. pohľad zbadá,že su riadne napichane.

mamulik10
26. nov 2022

@ankare kto si Ty ze mas pravo ma tu súdiť? Ved daj svoju fotku? A nech Ta netrápia moje pery su moje nie Tvoje. Radsej ries svoj komplex návštevou psychológa alebo psychiatra 🙏 Nieje to hanba. Pekny deň a veľa zdravia

sara07
26. nov 2022

@marcellinomio mne to podvihlo kutiky dost, mne nejak extra pery nezväčovali, len trocha a uplne mi to stačí vyzerá to lepšie ovela som spokojna
a kutiky mi pekne spravilo , už išli doslova že dole , len opravu vidím už za pol roka
dávali mi 3 ml naraz ,nite máš ten isty efekt tiež po čase to slabne nie je to trvalé ,toto sa mi zdalo viac schodnejšie a menej na organizmus zataž, tie nite až taký zázrak nie sú tiež to treba po čase znova natiahnut aspon mne tak mudr skôr odporučila že nech skusim kys hydralurovu napichame a potom ak mi to nebude stačit nech idem do niti , v podstate mohla rovno mi nite povedat to má viac prachov

sara07
26. nov 2022

@ankare nehádaj sa s nou, každému je absolutne jasne že sú napichnuté, ano sú ženy čo majú väčšie pery ale vzhladom k tomu že nie sme černošky až takéto nemá ani jedna
prirodzené nie sú ani normálne
že si to neprizná že nie sú prirodzené to vieš ako jej okolie nevie povedat pravdu o niečom to vypovedá

mamulik10
26. nov 2022

@ankare Viac nereagujem na Tvoje spravy. Si otravná a úbohá. Postav sa ku zrkadlu a hľadaj chyby na sebe. Alebo v sebe lebo ocividne mas vážny problém sama so sebou.

sara07
26. nov 2022

@marcellinomio no žial sú také čo rovno naraz alebo na dve sedenia 10 ml ale pridu aj k inej mudr aby 10 mm dostali lebo ešte väčšie , setrička mi vravela že normálne ich odmietaju že nechcu riskovat oni a nejdu si to vysvetlit
nejde o závist ja keby že mám väčšie pripadam si divne,nepristanú velké ani velikánske pery , typovo nie som na ne, k pomeru k očiam a nosu ale tak noo

ankare
26. nov 2022

@sara07 presne tak, nebudem sa tu s ňou dotahovat, nech si žije svoj sen " normalnosti" 🤣 veď ale okolie môže hovoriť, čo chce, ale ona má mať zrkadlo a súdnosť, pre paaana kraaala.🫣

mamulik10
26. nov 2022

@ankare veru nedoťahuj a zalez zosmiešňuješ tu len samú seba ...tým aka si nevyrovnaná zakomplexovaná žena 🙏 Ano moje pery su pre mňa normalne. Zato ty si jedna zakomplexovana nenormalnost. Kazdopadne Ti želám veľa lásky lebo len človek bez lásky ma toľko zlosti v sebe 🙏❤

luccija
26. nov 2022

@sara07 preco uvidis efekt za pol roka?ja mam velke lice taku slovansku tvar ako Caputova teraz son pribrala a tiez mi poklesli kutiky kamaratka si nezvacuje pery, ale len dava do kutikov a paci sa mi to.Ked som si volakedy dala botox hned lekarka poznamenala, ze som dobry kandidat na nite, ze jedneho dna mi tie lica a vsetko poklesne:(

sara07
26. nov 2022

@luccija efekt som videla už večer, kutiky neboli dole, myslela som že znova dalšie 3ml bude o pol roka, celkovo pery, kutiky sa znova dávajú pichnut od 3 mes po rok , u seba to vidím že o pol roka pôjdem znova na kys , hylaruovu
ja si nemôžem pre štitnu dat botox
na pokles lic atd je možnost aj pristroj je napichnutie kys hydlarovou ,
ja som si dala hlavne kutiky a trocha pery

ankare
26. nov 2022

@mamulik10 zase na mňa reagujes? Veď si povedala,že si so mnou skončila. 🤭 Zmeň si zase profilovku, do tretice všetko dobré, no ten mobil si daj viac doľava (po mojej ruke), skryjes tú "prirodzenost". 👏

marcellinomio
27. nov 2022

@sara07 vďaka za odpoveď, pojdem aj ja do kyseliny🙂 a komu chodíš prosím ťa?

marcellinomio
27. nov 2022

@ankare náhodou, tuto kde má ružový svetrík, má veľmi pekne pery ( úsmev) aj zuby 😊

asocial
27. nov 2022

@zoeazari
@mamulik10 nechcem sa vas, damy dotknut, ale obe vyzerate neprirodzene a je to dost vidiet na vasich fotkach. K teme - poznam len jednu zenu, na ktorej to nie je vidiet.. na vsetkych ostatnych to krici...aj ked su presvedcene, ze su prirodzene

Strana
z3