Kde robia vyšetrenie tetanie z krvi a moču?
KDE ROBIA VYSETRENIE TETANIE DIFERENCIOU Z KRVI A MOCU - bratislava ci inde
@janical a co vedia zistit? dostanes podrobnejsi vysledok, ako z vysetrenia pristrojom na neurologii?
@luxus10 pristroj som absolvoval a vysledok bol rozpacity pristroj ktorym ked priskrtia ruku aj mrtvemu - skruti ! a dr Dzurik ktory vysetrenie aj z mocu na kramaroch organizoval - stat davno zrusil, neboli peniaze ( v krvi som mal parametre v poriadku, no vysoke parametre v moci, poukazovali na vysoky unik z tela ) po roku sa mi stav nazvany falosna tetania upravil - mg. ca doplnoval som ale ionizovanym - o com v lekarniach NIC NEVEDIA !!!!, teraz viem iba ze D mi opat chyba ... a sukromnici sa do takejto cinnosti nepustaju - chcu rychle prachy bez zbytocnych spekulacii - na prevadzku, ci na financne naklady .....ale povedali mi ze dakde tento typ vysetrenia robia, iba som si adresu v palbe limitovanej debaty, medzi dverami, namal moznost zaznamenat ! - vstupna komunikacia 120 e, odber krvi 25e, vysledok krvi 17 e a jeho koment, teda kontrola 80 eur.....
takze kto vie zodpovedat otazku Kde robia vysetrenie - diferenciou Krvi a mocu ? a ako sa vola test iba z krvi - ide o vysetrenie ionizovane - vnutrobunkove ??
@janical a co vedia zistit? dostanes podrobnejsi vysledok, ako z vysetrenia pristrojom na neurologii?
@luxus10 - / Budem vdacny ak mi to vysvetlite - a nie ze mi ako laikovi odpoviete otazkou ? :- či ocakavam iny vysledok, - aj to neviem coho konkretne .
ale pouzijem uryvok dr. ŠTIPKALOVEJ :- UZITOCNYM JE AJ VYSETRENIE IONIZOVANEHO VAPNIKA A VNUTROBUNKOVEHO HORCIKA. ICH POKLES MA PRIAMY DOSAH NA ZVYSENIE NERVOVEJ DRAZDIVOSTI. ZNIZENA HLADINA HORCIKA SA NIE VZDY DA SPOLAHLIVO ODHALIT. AZ V PRIPADE, ZE V MEDZIBUNKOVEJ TEKUTINE POKLESNE KONCENTRACIA TOHTO MINERALU O 95 %, AZ VTEDY SA TO PREJAVÍ V KRVI !!!!!!!!!!!!!!
@luxus10 - / Budem vdacny ak mi to vysvetlite - a nie ze mi ako laikovi odpoviete otazkou ? :- či ocakavam iny vysledok, - aj to neviem coho konkretne .
ale pouzijem uryvok dr. ŠTIPKALOVEJ :- UZITOCNYM JE AJ VYSETRENIE IONIZOVANEHO VAPNIKA A VNUTROBUNKOVEHO HORCIKA. ICH POKLES MA PRIAMY DOSAH NA ZVYSENIE NERVOVEJ DRAZDIVOSTI. ZNIZENA HLADINA HORCIKA SA NIE VZDY DA SPOLAHLIVO ODHALIT. AZ V PRIPADE, ZE V MEDZIBUNKOVEJ TEKUTINE POKLESNE KONCENTRACIA TOHTO MINERALU O 95 %, AZ VTEDY SA TO PREJAVÍ V KRVI !!!!!!!!!!!!!!
@janical ale ja sa pytam so zaujmom, je to pre mna novinka, ze existuje aj ine ako neurologicke vysetrenie, chapem, ze sa to niekedy tazko vyjadri 1 vetou....ja sa rada priucim...dakujem
ved to, ze krvne testy zachytia len to, co je v krvi, nie v tkanivach....
a ten ionizovany mg a ca sa kde da zohnat?
Toto je Bermudský trojuholník.Staci, že ti zle pracuje žalúdok a nevstrebe sa čo má.Pomer ca a mg má byť 2:1 aj to ti málokto povie.Akonahle doplnas mg tak ca klesne preto to musí byť v správnom pomere.A za ďalšie môžeš všetko prijímať správne a medzibunkovo sa to nevstrebe.
Ale, keď zistíš napíš tiež ma to zaujíma.

@janical Skus sa informovat v centre Hippokrates myslim ze tam by ti to urobili......len tam sa plati je to sukromne.