Kde sa socializovať ako mama v Bratislave?
Prosím vás, kde sa ako mama môžem nejak socialozovat v BA? 😁 Okrem detských ihrísk.
Sú nejaké "komunity" mám? Niekde kde sa stretáva aj s deťmi, možno nejaké aktivity pre deti, kde sa stretnú matky a trocha sa podporia, porozprávajú.. baby balance to je stále plne obsadené.
Máte niekto nejake skúsenosti?
Ďakujem.
Ja som sa pridala do skupiny na FB a hned niekto organizoval spolocnu kocikovacku, potom sme napisali do Baby Balance a otvorili nam specialnu hodinu, kde sme sa pozbierali, v Rafaeli sme potom s detmi travili cele dni, Plavecka akademia ma detsky kutik ta ruzinovska a vzdy sa tam nasla mamicka co po plavani dala kavu a pokecali sme, potom sme chodili do Hangair, tam tiez sme sa nasli jedna dve, obcas sme si spravili vylet do Ivanky a Inspiro 🙂 ale teda nove kamaratky a do dnes sa stretavame a deti maju pomaly styri roky som nasla cez Julovky na FB
Pohľadaj skupiny mamičiek na fcb vašej lokality/ sídliska. V každej mestskej časti sú možnosti, alebo poradia aj v susednej, kde sa dá tráviť čas a je tam program pre detičky.
Ahoj, odporucam materske ci rodinne centra. Ponukaju kurzy aj volne herne -kde ide prave o to, aby sa stretli maminy a deti si volne zvolili hru, kym mamina v uvolnenej atmosfere prehodi par slov, ci vypije caj. Tieto centra robia aktivity aj vo vnutri i vonku. Zalezi na veku deti. V maji organizuje Unia materskych centier velku akciu, kde sa zvyknu prezentovat viacere centra na jednom mieste. Ale pridat sa do centra v okoli mozes kedykolvek, nove tvare vitaju s otvorenou narucou.
Ste veriaca? Ak ano, viem vam odporucit nejake komunity, kde sa stretavaju maminky a byva tam aj program pre deticky.
Pridali ste sa niekde?🙏🏽 tiež hľadám niečo, chodili sme na babybalance ale to môjho synčeka moc nezaujalo a s tými mamičkami sme sa tam nejako nerozprávali, tak hľadám niečo čo by bolo fajn 🙂

Pripnem sa