icon

Kde sa socializovať ako mama v Bratislave?

23. feb 2025

Prosím vás, kde sa ako mama môžem nejak socialozovat v BA? 😁 Okrem detských ihrísk.
Sú nejaké "komunity" mám? Niekde kde sa stretáva aj s deťmi, možno nejaké aktivity pre deti, kde sa stretnú matky a trocha sa podporia, porozprávajú.. baby balance to je stále plne obsadené.
Máte niekto nejake skúsenosti?
Ďakujem.

prettywoman1212
23. feb 2025

Pripnem sa

petamich
23. feb 2025

Ja som sa pridala do skupiny na FB a hned niekto organizoval spolocnu kocikovacku, potom sme napisali do Baby Balance a otvorili nam specialnu hodinu, kde sme sa pozbierali, v Rafaeli sme potom s detmi travili cele dni, Plavecka akademia ma detsky kutik ta ruzinovska a vzdy sa tam nasla mamicka co po plavani dala kavu a pokecali sme, potom sme chodili do Hangair, tam tiez sme sa nasli jedna dve, obcas sme si spravili vylet do Ivanky a Inspiro 🙂 ale teda nove kamaratky a do dnes sa stretavame a deti maju pomaly styri roky som nasla cez Julovky na FB

cacianka
23. feb 2025

Pohľadaj skupiny mamičiek na fcb vašej lokality/ sídliska. V každej mestskej časti sú možnosti, alebo poradia aj v susednej, kde sa dá tráviť čas a je tam program pre detičky.

elika
1. mar 2025

Ahoj, odporucam materske ci rodinne centra. Ponukaju kurzy aj volne herne -kde ide prave o to, aby sa stretli maminy a deti si volne zvolili hru, kym mamina v uvolnenej atmosfere prehodi par slov, ci vypije caj. Tieto centra robia aktivity aj vo vnutri i vonku. Zalezi na veku deti. V maji organizuje Unia materskych centier velku akciu, kde sa zvyknu prezentovat viacere centra na jednom mieste. Ale pridat sa do centra v okoli mozes kedykolvek, nove tvare vitaju s otvorenou narucou.

simba007
9. mar 2025

Ste veriaca? Ak ano, viem vam odporucit nejake komunity, kde sa stretavaju maminky a byva tam aj program pre deticky.

lauri232
26. mar 2025

Pridali ste sa niekde?🙏🏽 tiež hľadám niečo, chodili sme na babybalance ale to môjho synčeka moc nezaujalo a s tými mamičkami sme sa tam nejako nerozprávali, tak hľadám niečo čo by bolo fajn 🙂