icon

Kde si môžem uskladniť veľký kufor pri Moste SNP alebo pri Auparku?

nadijaeren
25. nov 2025

ahojte, prichadzam z dovoelnky a chcem si poozriet ba trhy vianocne a tak, ako je to idealne ale spravit mam velky a tazky kufor.
pridem z viedne do most snp, co s kufrom? nemozem ho tahat so sebou, dakujem
tie skrinky v auparku vyzerajz dost male na moj kufor velky xl

anonym_747824
25. nov 2025

@nadijaeren na autobusovej a železničnej stanici bola voľakedy služba úschovňa batožiny zisti si mali sme tam 3 kufre.Pojdes tam taxíkom za 4 eur uber, bolt.Alebo zavolaj do Auparku na infosluzbu

modrahruska
25. nov 2025

Ako prides? Lietadlom? Ak ano, tak to mas uplne iednoduche - z letiska bus 61 na konecnu hlavna stanica (vlakova) a tam je uschovna batozin. Odtial pesi alebo bus 93 do mesta/Auparku. Podla mna najpraktickejsia moznost.

guudy
25. nov 2025
@modrahruska

Ako prides? Lietadlom? Ak ano, tak to mas uplne iednoduche - z letiska bus 61 na konecnu hlavna stanica (vlakova) a tam je uschovna batozin. Odtial pesi alebo bus 93 do mesta/Auparku. Podla mna najpraktickejsia moznost.

@modrahruska jasne pise, ze pride z viedne pod most snp

anonym_005b04
25. nov 2025

A lietadlo pristane pod mostom SNP? 😄

modrahruska
25. nov 2025
@anonym_005b04

A lietadlo pristane pod mostom SNP? 😄

@guudy
@anonym_005b04 ok to som prehliadla, tak sa odvezie na stanicu a ulozi si tam kufor, stale najlepsia moznost. Mate inu lepsiu radu, ci len rypat? 😂

aliziana
25. nov 2025

@nadijaeren v Auparku je šatňa, ale zavolaj si tam radšej, či by Ti vzali aj kufor... oni chcú asi skôr podporiť tých, ktorí prídu na nákupy tam, tak skôr bundy, kabáty...

guudy
25. nov 2025
@modrahruska

@guudy
@anonym_005b04 ok to som prehliadla, tak sa odvezie na stanicu a ulozi si tam kufor, stale najlepsia moznost. Mate inu lepsiu radu, ci len rypat? 😂

@modrahruska dychaj, aby ti nepraskla cievka… 🙂

abab
25. nov 2025

Ak pôjdeš až na Nivy, odložíš tam a na trhy sa vrátiš. https://www.slovaklines.sk/sk/autobusova-stanic... Alebo ako radí guudy. Osobne som ale nevyužila ešte nikdy.

cacianka
26. nov 2025

@guudy dobre vedieť, bežne to nie je známa možnosť.

guudy
26. nov 2025
@cacianka

@guudy dobre vedieť, bežne to nie je známa možnosť.

@cacianka google prezradil ;)