Kde si nechať vybieliť zuby?
Odporucite mi na zaklade skusenosti, kde ste si nechali profesionalne vybielit zuby? Na cene nezalezi, zaujimaju ma skor referencie a spokojnost s vysledkom. BA a okolie, TT, PK…dakujem
Za mna SmartDental. Ozaj precízna práca a maximálna spokojnosť s výsledkom👌👌
@22abigail22 aká bola pls cena , nemáte teraz zuby príliš citlivé ?
@lelluska tiež má zaujíma cena a či sú zuby citlivé
@juliavolna
@juliavolna
Bola som na All exclusive (to zahŕňa dentálna hygiena aj bielenie) a tá stojí 120€. Zuby boli citlivé ale to kvôli tej hygiene.
@juliavolna Ja som si vybrala praveze kombinovanú metódu tz. domáce + ambulantne bielenie. A to z dovodu, že je to bezbolestne a zuby neboli citlivé ani počas bielenia ani po ukončení. Cenu najdes na stránke
@22abigail22 a ako dlho bola tá citlivosť prosím ? Aj vám povedali ako dlho vydrzis vybielené zúbky ?
@lelluska na stránku teraz klikať nejdem , veď ak chcete napíšte cenu a ak nie vyzera to trosku ako reklama 😅
@juliavolna
Zuby ostali citlivé zvyšok dňa (na druhý deň už pohoda).
Bolo mi povedané, že mám ísť na ďalšie bielenie o mesiac (čo už nejdem) a každý deň si umývať zuby zubnou pastou na bielenie zubov aby sa "zachovali". Bolo mi povedané, že vybielenie trvá u každého inak (záleží ako sa o nich staráš a čo stravuješ/piješ, či fajčíš a pod.).
@juliavolna To je samozrejme Vaša vec kam obetujete klikanie. Len pre Vašu predstavu, cenu sa dozviete aj tak až po konzultácii nakolko až tam zhodnotia stav zubov a množstvo materiálu, ktorý bude potrebny na dosiahnutie želaneho efektu. Takze nie je opodstatnené vidieť reklamu za vlastnou lenivosťou.

Dental Brothers (ja som bola v OC Centrál)
- bola som tam minulý týždeň a zuby mám o 6 odtieňov belšie (sľubujú 5-8 odtieňov). 🙂