Kde v Bratislave dať spraviť keramický strojček?
Dobrý deň,
Mám 36 rokov a kvôli osmičke sa mi dolné zuboradie dosť posunulo.Idem hlavne riešiť tu osmičku ale potom a odstupom pár mesiacov si myslím že sa strojčeku nevyhnem 🤦♀️aké máte skúsenosti so strojčekom aj v takomto veku. Kvôli financiám skôr uvažujem keramicky ako neviditeľny.
Ďakujem za reakcie a vaše skúsenosti.
Jasne že sa spýtam zubára ...len som chcela vedieť aké majú s tým ľudia skúsenosti a kam v rámci Bratislavy ísť...takže odpovede čo my tu s tým si nechaj pre seba ...
@veve205 a to sa ti až teraz v 36 rokoch posunulo zuboradie? Doteraz si si to nevšimla?
Bol tam minimálny posun ale teraz sa mi tlacia osmičky ...takže za to ten posun väčší
Ok zjavne tu nedostanem konkrétne odporúčania a skúsenosti iba blbé komenty od ľudí čo sa nudia a musia sa zapojiť aj keď nemajú reálnu skúsenosť
Bol tam minimálny posun ale teraz sa mi tlacia osmičky ...takže za to ten posun väčší
Ok zjavne tu nedostanem konkrétne odporúčania a skúsenosti iba blbé komenty od ľudí čo sa nudia a musia sa zapojiť aj keď nemajú reálnu skúsenosť
@veve205 odporúčam čeľustny ortopéd, Marián Sabo ,ja mám dokonca klasicky strojček (mám 32) a spokojnosť sabosmartorto.sk . A hlavne nenechajte sa oklamať ja som žiaľ skončila u zubára čo celustny ortopéd neni a vidím tam nevýhody 🙂
@veve205 odporúčam čeľustny ortopéd, Marián Sabo ,ja mám dokonca klasicky strojček (mám 32) a spokojnosť sabosmartorto.sk . A hlavne nenechajte sa oklamať ja som žiaľ skončila u zubára čo celustny ortopéd neni a vidím tam nevýhody 🙂
@conta22 ja som mala velmi podobne, v 40tke mi osmicky komplet pokrivili spodne1,2,3. aktualne mam strojcek a neviem si vynachvalit. nelutujem ani euro, mam klasicky fixny, chodim do KRAU CLINIC a spokojnost.
@conta22 ja som mala velmi podobne, v 40tke mi osmicky komplet pokrivili spodne1,2,3. aktualne mam strojcek a neviem si vynachvalit. nelutujem ani euro, mam klasicky fixny, chodim do KRAU CLINIC a spokojnost.
@miskaadam a môžem sa spýtať na cenu koľko vás to približne vyjde a na ako dlho ho máte ?

@veve205 Zubara sa spytaj. V tvojom veku uz nedokazu viacere stavy opravit ako ked zuby furt rastu a operacia je jedina moznost. Co my tu s tym