icon

Kde v Bratislave dať spraviť keramický strojček?

veve205
29. mar 2026

Dobrý deň,
Mám 36 rokov a kvôli osmičke sa mi dolné zuboradie dosť posunulo.Idem hlavne riešiť tu osmičku ale potom a odstupom pár mesiacov si myslím že sa strojčeku nevyhnem 🤦‍♀️aké máte skúsenosti so strojčekom aj v takomto veku. Kvôli financiám skôr uvažujem keramicky ako neviditeľny.
Ďakujem za reakcie a vaše skúsenosti.

martinmmartin
29. mar 2026

@veve205 Zubara sa spytaj. V tvojom veku uz nedokazu viacere stavy opravit ako ked zuby furt rastu a operacia je jedina moznost. Co my tu s tym

guudy
29. mar 2026

@veve205 treba ist na konzultaciu k ortodontistovi. Zuboradie ti posunu naspat, avsak pocitaj s tym, ze nejaku formu dlah budes nosit mozno aj do konca zivota. Drzim palce

veve205
autor
29. mar 2026

Jasne že sa spýtam zubára ...len som chcela vedieť aké majú s tým ľudia skúsenosti a kam v rámci Bratislavy ísť...takže odpovede čo my tu s tým si nechaj pre seba ...

anonym_910b75
29. mar 2026

@veve205 a to sa ti až teraz v 36 rokoch posunulo zuboradie? Doteraz si si to nevšimla?

guudy
29. mar 2026
@anonym_910b75

@veve205 a to sa ti až teraz v 36 rokoch posunulo zuboradie? Doteraz si si to nevšimla?

@anonym_910b75 to je uplne irelevantne. Aj keby to riesila pred 10 rokmi, tak to nic nezmeni na liecbe.

veve205
autor
29. mar 2026

Bol tam minimálny posun ale teraz sa mi tlacia osmičky ...takže za to ten posun väčší
Ok zjavne tu nedostanem konkrétne odporúčania a skúsenosti iba blbé komenty od ľudí čo sa nudia a musia sa zapojiť aj keď nemajú reálnu skúsenosť

conta22
29. mar 2026
@veve205

Bol tam minimálny posun ale teraz sa mi tlacia osmičky ...takže za to ten posun väčší
Ok zjavne tu nedostanem konkrétne odporúčania a skúsenosti iba blbé komenty od ľudí čo sa nudia a musia sa zapojiť aj keď nemajú reálnu skúsenosť

@veve205 odporúčam čeľustny ortopéd, Marián Sabo ,ja mám dokonca klasicky strojček (mám 32) a spokojnosť sabosmartorto.sk . A hlavne nenechajte sa oklamať ja som žiaľ skončila u zubára čo celustny ortopéd neni a vidím tam nevýhody 🙂

veve205
autor
29. mar 2026
@conta22

@veve205 odporúčam čeľustny ortopéd, Marián Sabo ,ja mám dokonca klasicky strojček (mám 32) a spokojnosť sabosmartorto.sk . A hlavne nenechajte sa oklamať ja som žiaľ skončila u zubára čo celustny ortopéd neni a vidím tam nevýhody 🙂

@conta22 ďakujem

miskaadam
29. mar 2026
@conta22

@conta22 ja som mala velmi podobne, v 40tke mi osmicky komplet pokrivili spodne1,2,3. aktualne mam strojcek a neviem si vynachvalit. nelutujem ani euro, mam klasicky fixny, chodim do KRAU CLINIC a spokojnost.

veve205
autor
30. mar 2026
@miskaadam

@conta22 ja som mala velmi podobne, v 40tke mi osmicky komplet pokrivili spodne1,2,3. aktualne mam strojcek a neviem si vynachvalit. nelutujem ani euro, mam klasicky fixny, chodim do KRAU CLINIC a spokojnost.

@miskaadam a môžem sa spýtať na cenu koľko vás to približne vyjde a na ako dlho ho máte ?

miskaadam
30. mar 2026
@veve205

@miskaadam a môžem sa spýtať na cenu koľko vás to približne vyjde a na ako dlho ho máte ?

@veve205 pisem vam spravu, nech tu nezavadzam na ploche lebo tie sumy uz som si nie na 100% ista tak nech sa tu toho niekto nechyta

veve205
autor
30. mar 2026
@miskaadam

@veve205 pisem vam spravu, nech tu nezavadzam na ploche lebo tie sumy uz som si nie na 100% ista tak nech sa tu toho niekto nechyta

@miskaadam ďakujem 🙂 jasné