icon

Kde v Bratislave mám dať vybrať dieťaťu nosné mandle?

4. dec 2025

Ahojte mamicky, kde ste boli vyberat detom mandle? Co odporucate,? Dopláca sa nieco? Ja som zatial volala len orl Kramare, suma takmer 1000€, no skoto ma vyvalilo.

autor
4. dec 2025

@anonym_autor dieta ma 4r

cyberk
4. dec 2025

Nasu sme dali do bezrucovej, dokopy 400e a max spokojnost 🙂

autor
5. dec 2025
@cyberk

Nasu sme dali do bezrucovej, dokopy 400e a max spokojnost 🙂

@cyberk a kedy to bolo?🙂 tento rok, viac rokov dozadu? Nemas kontakt nahodou ci to jednoducho najdem?

cyberk
5. dec 2025
@anonym_autor

@cyberk a kedy to bolo?🙂 tento rok, viac rokov dozadu? Nemas kontakt nahodou ci to jednoducho najdem?

@anonym_autor pred 3mi tyzdnami 🙂 https://www.poliklinikabezrucova.sk/otorinolary... treba tam aj vstupne vysetrenie a pak sa uz len dohodnut 🙂

1mina
5. dec 2025

Neviem teda či sa bežne platí takto ale my sme z ilavy, jednému dieťaťu vyberali v Trenčíne platila som do 20 e (za svoj pobyt s ním) a druhému v považskej tam som neplatila nič

cyberk
5. dec 2025
@1mina

Neviem teda či sa bežne platí takto ale my sme z ilavy, jednému dieťaťu vyberali v Trenčíne platila som do 20 e (za svoj pobyt s ním) a druhému v považskej tam som neplatila nič

@1mina ja sa tiez cudujem tym Kramarom, vsak statne su zadarmo 🙂 v sukromnych sa len plati

1mysicka1
7. dec 2025

Statne máte zadarmo ale dlho sa čaká

autor
7. dec 2025
@1mysicka1

Statne máte zadarmo ale dlho sa čaká

@1mysicka1 ako dlho, nevies?

soraya25
7. dec 2025

Mediklinik - most pri Bratislave, tento rok 1100 e koblacnou metódou antibiotika sme dostali preventívne aby sme nemuseli behať na pohotovosť keby niečo.

1mysicka1
8. dec 2025
@anonym_autor

@1mysicka1 ako dlho, nevies?

@anonym_autor 4 mesiace cca