icon

Kde zaparkovať na Kramároch počas 3-dňovej hospitalizácie?

11. dec 2025

Dobry den, prosim kde mozem nechat na 3 dni auto v okoli Kramarov, aby som tam nenechala desiatky eur? Su v okoli nejake ulice, kde je mozne nechat auto, alebo je tam spoplatnene parkovanie?
Ako ste to riesili vy, ak nemate odvoz?
Dakujem

anonym_df8bf9
11. dec 2025

@anonym_autor možno by som to riešila tak že by som auto nechala v Lamači alebo v Dúbravke (myslím že tam ešte nie je platený systém) a potom taxíkom.

anonym_df8bf9
11. dec 2025

Ja parkujem v Dúbravke tu: Parkovisko Bošániho 2, Dúbravka
A naposledy sa ešte určite neplatilo, myslím že tam systém paas ešte nie je.

anonym_23783b
11. dec 2025

@anonym_autor od januara bude spoplatnene zonovo aj Lamac

babushkaem
11. dec 2025

a pri kauflande su rampy? co je na patronke?

krasneleto
11. dec 2025

@anonym_autor idealne je nechat sa zaviest a odviezt

anonym_35d266
11. dec 2025
@babushkaem

@babushkaem taaak zase neviem kolko moza parkovat

anonym_35d266
11. dec 2025

@anonym_autor je tam parkovaci dom.

lucik194
11. dec 2025

no bud zaplatis desiatky eur, alebo si pozri, kde je/ nie je paas.sk a podla toho sa zariad.

anonym_32f5e4
11. dec 2025

@anonym_autor ja chodim taxikom, platene parkovisko je takmer nonstop plne. Volne parkovanie takisto.

kitycat
11. dec 2025

A odkial si? Pre o chces domacim blokovat parkovanie?

alenka58
11. dec 2025

kľudne možeš v uličkách smerom k bille a onkologickému, zatiaľ nie je parkovanie spoplatnené, parkuje tu kdekto

alenka58
11. dec 2025

taktiež pri kostole, choď okolo Brixu

anonym_075738
11. dec 2025

@anonym_autor podľa mňa skús parkoviska P+R. Ja viem o tých, čo sú pri Tescu Zlaté Piesky, pod Prístavným mostom a pod mostom Lafranconi. Ale ak sa nemýlim, tak pod Prístavným mostom zakázali v noci stáť. A možno baby poradia, ako je to pri Tescu Lamač. Nie je to blízko, ale dá sa nechať auto a odtiaľ taxíkom, ak sa inak nedá.

guudy
11. dec 2025
@alenka58

kľudne možeš v uličkách smerom k bille a onkologickému, zatiaľ nie je parkovanie spoplatnené, parkuje tu kdekto

@alenka58 uz aby zaviedli PAAS a znovuotvorili parkovisko v NOU.

cacianka
11. dec 2025
@anonym_df8bf9

Ja parkujem v Dúbravke tu: Parkovisko Bošániho 2, Dúbravka
A naposledy sa ešte určite neplatilo, myslím že tam systém paas ešte nie je.

@anonym_df8bf9 pomerne voľné je parkovisko na Trhovej - za DK Dúbravka, cez deň zaparkovať. ešte nie je PAAS.
v okolí smerom k NOU je problém parkovať pre pacientov NOU, neodporúčam skúšať
Tesco Lamač by sa asi dalo, treba pozrieť stránku a info. a odviezť sa MHD alebo Boltom

chrobak7
11. dec 2025
@babushkaem

@babushkaem Nie sú rampy, ale sú tam kamery. A upozornenie, že je to krátkodobé parkovanie pre klientov a iné autá môžu byť odtiahnuté. Asi neodťahujú každý deň, ale bude človek riskovať?

alenka58
12. dec 2025
@guudy

@guudy ja sa nato tiež teším, lebo pri NOU parkujú už pomaly v lese

cacianka
12. dec 2025
@guudy

@alenka58 a @guudy - obávam sa, že ani to nebude stačiť. kapacity NOU sa zvyšujú, pacientov pribúda, návštevníkov tiež a hlavne každý by chcel zaparkovať rovno pred ambulanciou.... ráno čo ráno vznikajú kolízie, ako sa autá tlačia do areálu, sanitky a zásobovanie sa nemá pomaly ako dostať, autá zablokujú aj trolejbusy, lebo čakajú pred rampou do krytého parkoviska. kolízie áut s ľuďmi, kolízie áut, chodcov a trolejbusov na dennej báze

guudy
12. dec 2025
@cacianka

@alenka58 a @guudy - obávam sa, že ani to nebude stačiť. kapacity NOU sa zvyšujú, pacientov pribúda, návštevníkov tiež a hlavne každý by chcel zaparkovať rovno pred ambulanciou.... ráno čo ráno vznikajú kolízie, ako sa autá tlačia do areálu, sanitky a zásobovanie sa nemá pomaly ako dostať, autá zablokujú aj trolejbusy, lebo čakajú pred rampou do krytého parkoviska. kolízie áut s ľuďmi, kolízie áut, chodcov a trolejbusov na dennej báze

@cacianka jasne, ze to nebude stacit, ale urcite to pomoze😊

0327850788
Včera o 06:13

Najbližšie je parkovisko Tesco Lamač a to je zadarmo