icon

Kde zaparkovať pri hoteli DoubleTree bez poplatku?

nacomeno2
9. feb 2025

Dobrý deň, kde sa dá parkovať v blízkosti týchto budov bez toho, aby som zaplatila strašné peniaze? Ideme tam na ples, takže to bude cca 7-8 hodín. Tak do cca 1 km chôdze aby to bolo. Prípadne, ak mi niekto vie poradiť, je pri obchodnom dome Vivo bezplatné parkovanie? Aspoň na pár hodín?
Ďakujem

pallacinka29
9. feb 2025

@nacomeno2 v okoli je parkovacia politika... prepac, ale zaparkovat v centrali/poluse a tepsit sa v dlhych satach, len aby si usetrila... platene parkoviska su pri zimaku, na jegeho cez cestu

lienka9
9. feb 2025

@nacomeno2 a co tak taxik?nevyjde v BA a okoli uz tak vela a je to isto pohodlnejsie

kaca222
9. feb 2025

Chodím tam každoročne na kongres a nikdy sa mi nepodarilo zaparkovať bez platenia... Teda raz hej, o pár hodín volali policajti, že si mám prísť preparkovať a ešte som dostala pokutu 😀

nacomeno2
autor
9. feb 2025

@lienka9 cestujeme do BA z diaľky, takže taxík nie.

nacomeno2
autor
9. feb 2025

@pallacinka29 nehovorím že chcem bezplatné parkovanie na celú dobu, pýtam si len radu kde je najvýhodnejšie, nepoznám BA tak dobre a nemienim platiť za parkovanie desiatky eur ak je niekde aj lacnejšia možnosť.

lienka9
9. feb 2025

@nacomeno2 a co tak odparkovat niekde dalej,kde sa neplati a ist taxikom..neviem odkial idete ale pri cintorine vrakuna je zadarmo velky parking,alebo kdekolvek kde nieje parkovacia politika este.ist mhd v satach si predstavit neviem 😀

sissy27
9. feb 2025

@nacomeno2 ak sa nieco nezmenilo, tak celodenny parking priamo v double tree by hilton je 25€ … ak su pre teba toto “strasne peniaze” tak zvaz, ci ti vobec treba ist na ples 🤷‍♀️ to iste central alebo vivo - 3/4 hodiny zdarma, potom je to tusim 3€ / kazda zacata hodina, ale teda slapat v plesovych satach a lodickach by sa mi nechcelo.

lienka9
9. feb 2025

@sissy27 suhlas..uz pri vsetkych nakladoch na ples je parking asi detail.

veltraud
9. feb 2025

A kedy mate ples? Vacsinou su vikendy bezplatne na ulici.

nacomeno2
autor
9. feb 2025

Takto, ples je študentský, organizuje ho Ekonomická univerzita, takže je jasné že ako študentka sa snažím ušetriť kde sa dá. Okrem lístka a benzínu iné náklady nemáme 😁
@veltraud je to v piatok, preto zisťujem informácie že kde je to najvýhodnejšie , podľa skúseností. Na internete som toho veľa nenašla čo sa týka cenníka.

lenkit
9. feb 2025

@nacomeno2 ahoj, po 16tej sa dá na parkovisku pri Farmaceutickej fakulte, čo je hneď vedľa. Dá sa platiť iba v hotovosti (ale je tam neďaleko aj bankomat SLSP). Tuším 2-3e na hodinu. Nepamätám si presne. Prípadne na Kalinčiakovej sa celkom dá, ale treba si stiahnuť apku alebo zaplatiť cez parkomat vopred.

ss1908
9. feb 2025

jednu krizovatku od hotela je fitko formfactory sporthouse. okolo neho sa zatial da parkovat bez platenia. ak je ples dnes tak je tam aj take mensie parkovisko s rampou (v nedelu je hore) ktore patri solnej jaskyny a da sa aj tam.

nacomeno2
autor
9. feb 2025

@ss1908 ďakujem, pozriem to ☺️

mojemenonikto
9. feb 2025

Ak sa cheš silou mocou prechádzať v noci v plesových šatách po Bratislave, tak môžeš zaparkovať na parkovisku Pasienky: https://propark.sk/parkovisko-pasienky/ Tam ťa celodenný lístok vyjde na 10EUR. Je to vo vzdialenosti asi 700m od hotela. Všetko naokolo sú buď len platené parkoviská, alebo parkovacia politika. Ja by som na tvojom mieste asi zvolil radšej parkovanie priamo v hoteli, hoci je to drahšie. Chápem, že chceš ušetriť, ale ver mi, v lodičkách a šatách sa v noci na ulici v Bratislave veľmi príjemne cítiť nebudeš, najmä ak bude aj mrznúť 😉