icon

Kedy je splatná druhá splátka na gymnáziu Kremnická Bratislava?

27. dec 2024

Ahojte chodí niekto na toto gymnázium? Do kedy je prosím potrebné zaplatiť druhú splátku ak platím polročne ? Neviem kde som založila zmluvu a na mail mi neodpisujú.

m2002
27. dec 2024

Ahoj . Som v 4 roč gym. Na tejto škole .
Najlepšie je ist osobne pretože telefón zdvíhajú málokedy . Ja som platila všetko naraz ale pokial viem do novembra mala byt zaplatená ďalšia splátka a potom si na to dávajú penále

autor
27. dec 2024

@m2002 osobne to mám cez pol krajiny 😁 . Ja som platila pri zápise 100€ zapisné +400€ za prvý polrok a ďalších 400€ mala byť splátka niekedy okolo pol roka , ale neviem kedy presne.

autor
27. dec 2024

@m2002 inak ako si spokojná? 😃 Lebo ja som teda kvalitu vzdelávania čakala inú. Na skúšky prišiel "učiteľ" s tým, že on ani nie je učiteľ 😂 . Aj z niektorých predmetov učivo vôbec neposielajú.

m2002
27. dec 2024

Poviem len toľko že tento rok maturujem a nič neviem 😂. Tiež som čakala iný prístup a ins štýl učenia . Počkaj si na 4 rocnik tak už budu prísnejší a pomáhať vôbec na skúškach nebudú

ivka225
27. dec 2024

Gymnázium Kremnická už začína byť celoslovensky známe ako továreň na maturitné vysvedčenia za (takmer) nič. Teda pardon ... za peniaze.

autor
27. dec 2024

@m2002 vieš čo , to mi nevadí, ja venujem tomu samoštúdiu maximum, na skúšky som bola pripravená, čiže pomáhať mi nik nemusel, ale čakala som, že aspoň tie materiály k tomu štúdiu budú. Lebo keby sa mám učiť len z toho čo oni sem tam pošlú, tam na maturite môžem komisií medzi dverami zamávať a ísť rovno domov lebo by som nevedela nič. A človek platí ako blázon .

dejv13
3. mar 2025

@m2002 aj ja tento rok maturujem a neviem nič 😂

autor
3. mar 2025

@dejv13 mohla by si potom posunúť nejaké info ako to šlo na maturitách 😁.. ja mám stres už teraz... Teraz sa učím na koncoročného skúšky a musím sa viac lebo fyziku som absolútne nezvládla na pol roka

tilly
3. mar 2025

Kočky, maturujete na gympli? Trieda 4L? Robili ste už tú informatiku? Myslím úlohu, čo zadal učiteľ.

pipi11
22. máj 2025

Ahojte ,chcem sa prihlásiť na externe štúdium dištančnou formou .Navštevuje niekto túto školu?Ďakujem

autor
22. máj 2025
@pipi11

Ahojte ,chcem sa prihlásiť na externe štúdium dištančnou formou .Navštevuje niekto túto školu?Ďakujem

@pipi11 áno ja sem chodím.

tilly
22. máj 2025

Máte už termín maturit?

vierasimi
7. júl 2025
@pipi11

@pipi11 ahoj prosim ta ako to prebieha na skuskach da sa to zvladnut? Rozmyslam ze sa od septembra prihlasim no nie som uz najmladsia tak vaham ci to vobec zvladnem.

m2002
8. júl 2025
@vierasimi

@pipi11 ahoj prosim ta ako to prebieha na skuskach da sa to zvladnut? Rozmyslam ze sa od septembra prihlasim no nie som uz najmladsia tak vaham ci to vobec zvladnem.

@vierasimi dá sa to zvládnuť no je toho učiva veľa . Pri skúškach nechávajú troska podvádzať no na maturite potom zhoriš ak sa neučíš

vierasimi
9. júl 2025
@m2002

@vierasimi dá sa to zvládnuť no je toho učiva veľa . Pri skúškach nechávajú troska podvádzať no na maturite potom zhoriš ak sa neučíš

@m2002 dakujem no dobre si to zvazim 😁

tilly
9. júl 2025
@vierasimi

@vierasimi ničoho sa neboj. Dá sa to.

samuel1727282
23. aug 2025
@tilly

@vierasimi ničoho sa neboj. Dá sa to.

@tilly Ahoj chcem sa opýtať že ako tam je ako je to na maturite či ti pomozu dakujem za odpoved

samuel1727282
23. aug 2025

@anonym_autor ja sa chcem prihlasiť tak uvidím.

m2002
23. aug 2025
@samuel1727282

@tilly Ahoj chcem sa opýtať že ako tam je ako je to na maturite či ti pomozu dakujem za odpoved

@samuel1727282 pomáhajú pri koncoročných skúškach ale pri maturite nie

samuel1727282
23. aug 2025
@m2002

@samuel1727282 pomáhajú pri koncoročných skúškach ale pri maturite nie

@m2002 A aká bola maturita dá sa zvládnuť??

marauly
17. okt 2025
@vierasimi

@vierasimi prosím môžem sa opýtať ako prebiehali prijímacie skúšky? Dcéra sa chce hlásiť na IP externe ale chodila predtým len do zahraničnej školy, tak či má šancu zvládnuť prijímačky,

vierasimi
9. nov 2025
@marauly

@vierasimi prosím môžem sa opýtať ako prebiehali prijímacie skúšky? Dcéra sa chce hlásiť na IP externe ale chodila predtým len do zahraničnej školy, tak či má šancu zvládnuť prijímačky,

@marauly neviem o ziadnych skuskach