ahojte, chcela by som kupit kocik Cybex priam pre nase babatko. Avsak vsade kde pridem na predajnu maju len 2-3ks kocikov a zrovna tie ktore sa mi nepacia.
Kde je podla vas najlepsia predajna na kociky kde si ich viem pozriet nazivo?
Lebo teda objednat len z katalogu a nazivo tie farby vyzeraju inak mi pride take..no neviem
Viem ze v Prahe je original predajna Cybex kde by som si ich vedela vsetky pozret...no neviete o nejakej predajni v BA kde by mali viac modelov vystavených?
dakujeem 🙂
Brendon mal kedysi. Taktiez na Vajnorskej pri Istocheme co je predajňa mali (názov fakt neviem).
A inak čakať ze dôjdem do predajne a budú tam mat všetky modely/farby kocika je proste nerealne pri akomkoľvek modely kočíka.
@lienka.7 ved to mi je jasne...ale paci sa mi asi 5 modelov z ktorych si chcem jeden kupit a nemaju ani jeden....
BA neporadim. Mozno tak Babymarket na Jarabinkovej, ale tam sa mi zda, ze tiez bol 1-2ks. V Hlohovci v Aladdine maju obchod rozdeleny na 2 'vchody'. Cybex ma samostatnu miestnost. Maju tam aj niektore limitky. Ja som pozerala sice coyu, ale videla som, ze tych cybexov tam mali fakt dost.
Vanda store v centre BA na žilinskej ulici. Tam sú cybex. Potom Brendon, kočíky sk, pre deti v OC Korzo.
Vanda store, baby market.
ja ked som kupovala cybex, pochodila som viacero obchodov aj mimo ba, kedze som chcela tiez jeden konkretny vidiet nazivo. ale v tom case mali najviac v trnave v jednom obchode s kocikmi a nakoniec som ten konkretny zohnala v ziline, vystaveny a so zlavou
Brandon pri Ikei, poradia veľmi super. Nám ukázali aj zo skladu farbu vajíčka, ktorú sme chceli.
V Nitre je priamy dovozca Cybex, nepamätám si už presný názov obchodu.Z Ba nie až tak ďaleko
dakujem vam, uz netreba bola som si kociky pozret v predajni Cybex v Prahe, tam mali vsetky😎
Pripnem sa. tiež hľadám nejakú predajňu kočíkov - zatiaľ všehochuť - neviem si vybrať.